CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

SRI – usor cu teroristii pe scari

1 comentariu / 3344 vizualizări / 22 iunie 2016

Un comunicat oficial al SRI ne informează că, zilele trecute, Curtea de Apel București a dispus declararea ca persoană indezirabilă pentru România a unui apatrid de origine afgană, pentru o perioadă de 10 ani. Aflat în România în calitate de solicitant al statutului de refugiat, el a intrat ilegal în țară, potrivit serviciului.

Ce a făcut respectivul afgan, afară de intrarea ilegală în România?
Nu mare lucru: e membru al unei organizații teroriste, care s-a implicat în atacuri împotriva forţelor aliate prezente în Afganistan, iar după sosirea ilegală în România, a menţinut legătura cu membrii grupării din Afganistan, care continuau să îl controleze.

Interesant de remarcat, SRI se dovedește foarte grijuliu cu imaginea publică a teroristului afgan, căruia nu îi dă decît inițialele ”N.R.N.”.

Asta, pentru că afganul nu s-a ocupat decît cu atacuri teroriste împotriva forțelor aliate din Afganistan, între care și ale noastre, plus acțiuni pe teritoriul nostru prin care ne-a amenințat siguranța națională.

Dacă era un amărît de funcționar public român și era acuzat că a primit șpagă o găină, era săltat de mascați din sînul familiei, la prima oră, tîrît la DNA în cătușe în direct și la oră de vîrf pentru televiziuni, arestat pe minim 30 de zile, iar din dosarul lui s-ar fi scurs, generos, zeci de file cu interceptări către mass-media.

Pentru că nu-i decît terorist dovedit, merită să i se protejeze imaginea, nu de alta, dar poate omul o avea și el cîteva neveste prin Afganistan și e păcat să-l faci de rîs în fața lor. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Sau poate s-or da si romanii o data cu el. Mai o Belgie, mai o Olanda, poate Polonia daca nu scapa de Kaczynski.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998