CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

Stanisoara demisioneaza din Parlament. Cu directia SIE?

1 comentariu / 3256 vizualizări / 29 aprilie 2015

Demisie stranie, azi, din parlamentul României; deputatul Mihai Stănișoară a părăsit legislativul, dar și partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, anunțînd, într-un comunicat de presă, că vrea să se dedice, cel puțin o perioadă de aici încolo, altui rol.

”După o îndelungată deliberare și auto-analiză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puțin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experiența și profesionalismul meu vor putea fi puse și de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern și internațional.” afirmă Stănișoară.

Întrucît e vorba de unul dintre cei mai oportuniști politicieni ai ultimilor ani, e greu de crezut că Stănișoară părăsește ”măcelăria” spre a se dedica, eventual, afacerilor private, mai ales că a dovedit ani de-a rîndul că acestea se pot împleti mai mult decît armonios cu politica.
Nu e exclus, în aceste condiții, ca demisia lui Stănișoară să prefigureze, de fapt, numirea sa la șefia SIE, știut fiind că fostul ministru și consilier prezidențial, fiu de securist, are, la rîndul său, ca specializare, domeniul siguranței naționale.

Chiar dacă el a părăsit anul trecut PNL în favoarea PLR, Stănișoară rămîne un apropiat al liderilor Sorin Frunzăverde și Vasile Blaga, care au un cuvînt greu de spus în partid în acest moment, iar prin Tăriceanu el este agreat și de Victor Ponta, ceea ce îi poate asigura majoritatea parlamentară necesară la vot. Nu în ultimul rînd, numirea sa poate veni în urma unui troc între Ponta și Iohannis, în urma căruia preferatul președintelui pentru SRI, Eduard Hellvig, a fost votat fără probleme în parlamentul dominat de PSD. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Ma gandeam ca nu se poate mai rau decat MRU, dar iata ca este posibil!Stanisoara e la fel de „atasat” Romaniei ca si MRU dar, in plus, e si semianalfabet!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998