CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Statut PNL: Ludovic Orban poate fi exclus din partid doar la congres

4 comentarii / 1886 vizualizări / 8 septembrie 2021

Pentru că se vorbește insistent în acest moment despre excluderea lui Ludovic Orban din partid, sub acuzația că a dat undă verde moțiunii de cenzură a USRPLUS-AUR, să clarificăm puțin lucrurile.

Conform Art. 31 din Statutul PNL, secțiunea dedicată sancțiunilor aplicabile membrilor de partid:

”Sancționarea membrilor ce ocupă funcții alese în CON (congres n.n.) se hotărăște prin votul membrilor CON, în urma unei propuneri a BPN, adoptate de către CN. În acest caz este convocat automat Congresul Extraordinar”.

La congres, trebuie spus, se aleg doar trei persoane: președintele partidului, cel al Comisiei de Arbitraj și cel al Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori.
Altfel spus, propunerea de excludere a lui Ludovic Orban, președintele în exercițiu, ori a unuia dintre ceilalți doi menționați, se poate dezbate și aproba doar în cadrul unui congres.

Pînă la congresul din 25 septembrie, Ludovic Orban e la adăpost de excludere.
Asta nu înseamnă că nu am putea asista la o nouă premieră în politica mondială, mai exact propunerea de excludere din partid a unui președinte în plin congres de (re)alegere pentru respectiva funcție. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. ORBAN POATE FI TRAS DE NELU IORDACHE IN PUSCARIE!
  TRAIAN BASESCU POATE FI TRAS DE NELU IORDACHE IN PUSCARIE.
  ANCA BOAGIU POATE FI TRASA IN PUSCARIE DE NELU IORDACHE.
  PE NELU IORDACHE L-AU ARUNCAT IN PUSCARIE FAMILIA LUI GEORGE CONSTANTIN PAUNESCU SI MANEVRELE FIICEI GENERALULUI IULIAN VLAD, CATENA! 11 ANI SI 9 LUNI FAC CAT 12…LA CAT A SCRIS NELU IORDACHE TURNATORII, CREZAND CA SCAPA, NU IL SCAPA NICI DE MOARTE POPII DE LA CALDARUSANI! POATE CA INCEPE SEZONUL PORTILOR DESCHISE LA PUSCARII. ELENA UDREA CEA DINTAI, POATE GELU MARIAN OLTEAN, POATE SI EMIL BOC. ROMANUL TE VINDE ORICAND SI PENTRU BISCUITI!

 2. Liviu Dragnea nu era Presedintele PSD si Presedintele Camerei cand s-a angajat la ” service” Rahova?

  • Ce tot amintiti aici d eDragnea Liviu?Va este atat d efrica de Dragnea Liviu incat nu mai puteti respira d efrica lui?

 3. DIN CARE PARTID SA FIE EXCLUS PUSCARIABILUL oRBAN lUDOVIK?dIN GRUPAREA DE MARE CRIMINALITATE SOCIO ECONOMICA PNL/iOHANNIS/Catu?Ce are in plus Orban Ludovik fara de retardatii mintali Iohannsi si Catu sa fie exclus dintre ei?Nimic.Atata doar ca asasinii politruci Klaus Iohannis si Catu Florin isi arata muschii maximei nemernicii, zisa lupta de clasa stalinsita electoratului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998