CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: ”Arafat e intr-un moment de prostie absoluta!”

4 comentarii / 3266 vizualizări / 4 aprilie 2021

Analistul și scriitorul Stelian Tănase critică în termeni duri, într-o postare pe Facebook, poziția lui Raed Arafat față de nevoile animalelor de companie, exprimată zilele trecute.

”Am ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorbă” un citat din Raed Arafat, aflat intr-un moment de prostie absolută E atit de izbitor ce spune că mă întreb dacă nu e un fakenews. Ce ziceți?
Astept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.
„Nevoile animalelor de companie nu constituie un motiv bine intemeiat pentru a iesi din casa peste ora permisa, de aceea va trebui sa le obisnuiti sa isi faca nevoile in intervalul orar legal”.
In imagine ciinele meu Astor. Ce-o zice de prostia rostită cu emfază de Raed Arafat? Atentie, Astor e super inteligent” scrie Tănase, posesor al unui superb cîine-lup pe cale de a deveni victima măsurilor lui Arafat. (B.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Saracul Stelica, se vede ca are o vârsta si o nevastă relativ tânăra. Care nu se multumește ca fost cocotață fară nici un merit anume in funcția de director la Radio Europa Liberă.

  2. Gherțoiul comunist, chiar și așezat la casa lui, lasă balastul prin grădină.

  3. Respect seniorului Tanase, oare numai un moment de prostie!!!!!!hmmmmm/ham,ham

  4. […] ”Am ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorbă” un citat din Raed Arafat, aflat intr-un moment de prostie absolută E atit de izbitor ce spune că mă întreb dacă nu e un fakenews. Ce ziceți?Astept ca de obicei comentariile dvs pro si contra.„Nevoile animalelor de companie nu constituie un motiv bine intemeiat pentru a iesi din casa peste ora permisa, de aceea va trebui sa le obisnuiti sa isi faca nevoile in intervalul orar legal”.In imagine ciinele meu Astor. Ce-o zice de prostia rostită cu emfază de Raed Arafat? Atentie, Astor e super inteligent” scrie Tănase, posesor al unui superb cîine-lup pe cale de a deveni victima măsurilor lui Arafat, notează inPolitics. […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998