CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: ”Campania electorala a inceput cu nunta Ebei”

0 comentarii / 1280 vizualizări / 3 septembrie 2012

Campania electorală a început o dată cu nunta Ebei, afirmă analistul politic Stelian Tănase, pentru Inpolitics, el fiind de părere că după toate câte s-au întâmplat la referendum, ”PDL nu se mai poate sprijini pe umărul lui Traian Băsescu”.

Nunta Ebei – opulență ca la Londra
”Sâmbătă seara a început campania electorală cu un mare eveniment monden: nunta Ebei. Evenimentul a fost gândit de așa natură încât să mai stingă aversiunile față de Băsescu dar, nu s-a reușit deloc acest lucru. Poporul este frustrat fiindcă Băsescu a fost demis la referendum, aceasta în condițiile în care noi nu suntem mai mulți de 19 milioane. Opulența de la nunta Ebei nu îi prinde bine lui Băsescu. Deși trăim cum trăim, când vine vorba despre nuntă, parcă am fi la Londra.

Măritișul PDL cu nimănui
Tot în această perioadă, PDL a semnat acea platformă comună cu Mihail Neamțu, Baconschi și Mihai Răzvan Ungureanu. De fapt, în acest caz, e vorba despre măritișul PDL cu nimeni. Campania electorală a început. Nu cred că o să cadă guvernul, deși sunt tot felul de zvonuri că UDMR și UNPR or să se ducă în partea cdealaltă a eșichierului, către PDL. UDMR nu o să facă pasul ăstă. În rest, în campanie va fi o adevărată dosariadă cu stenograme și servicii secrete, doar trăim în România. Nu vor lipsi nici declarațiile belicoase. De data aceasta, Traian Băsescu va fi reținut fiindcă, după ce s-a întâmplat la referendum, orice apropiere de PDL va fi mortală. Cine se aliază cu Traian Băsescu moare. Astfel, PDL nu se mai poate rezema pe Traian Băsescu. Totodată, Morar și Kovesi vor fi schimbați, dar Băsescu nu va pierde ocazia să transmită în occident că e vorba de un atac la adresa justiției”, comentează Stelian Tănase. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998