CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: “DNA pregateste arestarea a zeci si chiar sute de persoane!”

0 comentarii / 1667 vizualizări / 23 martie 2010

Scandalul al carui protagonist este senatorul pesedist Catalin Voicu reprezinta doar varful icebergului deoarece, in viitorul apropiat, DNA va aresta zeci si chiar sute de personaje care fac parte din lumea interlopa, politica, a oamenilor de afaceri si din sfera justitiei, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics, citand surse confidentiale.

“Catalin Voicu este doar varful icebergului”
Pe de alta parte, el explica faptul ca, traind in Romania, suntem obisnuiti sa fim suspiciosi si sa stim din timp ca, in perioada in care Bruxelles-ul da publicitatii monitorizari pe justitie, DNA-ul isi mimeaza utilitatea.
“Este foarte posibl, si eu unul cred asta, ca senatorul PSD Catalin Voicu sa reprezinte doar varful icebergului. Mi-au spus niste oameni informati ca, intr-un viitor apropiat, zeci si chiar sute de persoane vor fi arestate de DNA. Lista procurorilor anticoruptie este foarte mare. Avem de-a face intr-adevar, in Romania, cu un amestec de lume interlopa, politicieni, afaceristi, persoane din sfera justitiei care formeaza grupuri transpartinice. Ii intereseaza doar cum sa faca banii. Aceste axe transpartinice sunt influente in mass-media. Eu unul sper ca actiunile DNA sa mearga mai departe”, precizeaza Stelian Tanase.

“Tiribombe pentru Bruxelles”
Pe de alta parte, analistul si-a manifestat speranta ca, cel putin de data aceasta, sa nu mai avem de-a face doar cu simple tiribombe pentru Bruxelles, regizate de DNA, pentru a da bine la raportul de monitorizare pe justitie. “E drept, traim in Romania si stim ca in momentul in care trebuie sa apara un raport de monitorizare pe justitie la noi se arunca tot felul de tiribombe. Asa a fost mereu. Anul trecut am avut scandalul Puiu Popoviciu si, nu cu foarte mult inainte, scandalul Adrian Nastase. Povestile acestea nu au fost deloc singulare. Si acum, daca suntem suspiciosi, putem crede ca in spatele arestarilor s-ar afla niste vendette politice. Totusi, sper sa nu fie deloc asa. Cand am citit stenogramele atribuite lui Catalin Voicu mi s-a facut pielea de gaina. Am fost siderat. Nu puteam sa cred ca oamenii pot discuta astfel despre ministere, justitie, spaga si sute de mii de euro. La un moment dat m-am simtit ca intr-un film prost cu mafioti de genul celor pe care le televiza postul public de televiziune pe vremea lui Nicolae Ceausescu”, a conchis Stelian Tanase. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998