CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Stelian Tanase: ”Gitenstein e recompensat pentru basism cu o functie babana la Fondul Proprietatea!”

2 comentarii / 4839 vizualizări / 26 aprilie 2013

Fostul ambasador pro-băsist al Americii, l-am numit pe controversatul Mark Gitenstein, se întoarce pe plaiurile mioritice pentru a fi recompensat cu o funcție babană: membru în Comitetul de Reprezentanți al Fondului Proprietatea, afirmă analistul politic Stelian Tănase.
”Am aflat că dl Mark Gitenstein, fostul ambasador american, ajuns la Bucuresti în 2009, un susţinător fervent al lui Traian Băsescu, se întoarce in România. De data asta nu intr-o misiune oficială, ci ca simplu particular. Asta probabil pentru că la Washington DC se plictiseşte şi nici afacerile pesemne nu îi merg bine. Aflăm cu emoţie că adunarea generală ordinară a acţionarilor (AGOA) de la Fondul Proprietatea a votat doi noi membri în Comitetul Reprezentanţilor (exComitetul de supraveghere) pentru ocuparea posturilor vacante după 30 septembrie a.c. Unul dintre ei este, aţi ghicit, nimeni altul decit dl Mark Gitenstein. Sunt de acord cu Cotidianul.ro că – alegerea lui Gitenstein era mai de mult „planificată””, scrie Stelian Tănase, pe blog. (R.G.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Ce2ntaţi Domnului ce2ntare nouă, lauda Lui een adunarea celor cuvioşi. Ps. 149Cu adrvaeat, sa ii aduci slava lui Dumnezeu este un lucru minunat, un lucru ingeresc pe care acesti baieti il fac cu daruire si cu pricepere Ma simt onorata sa ocup un loc important in inima acestui baiat ( Serban Florin ) alaturi de cealalta mare iubire a lui muzica bisericeasca. Este un baiat de aur cu o inima mare si o voce calda pe care il voi iubi si il voi pretui in toate zilele vietii mele!! Sa iti daruiasca Dumnezeu zile indelungate ca prin vocea de care El Insusi te-a invrednicit sa ne bucuri inimile noastre, ale tuturor!!! Luminita Valentina Serban

  2. Alteta Voastra Regala, Superba prestatia Dumneavoastra in cadurl emisiunii, o prestatie cu adevarat REGALA, ca intotdeauna! Iertati-mi indrazneala, dar doresc sa va pun doua intrebari: 1. Alteta Voastra are in continuare titulatura de Inalt Reprezentant al Apararii pentru Cooperare Euroatlantica? 2. Cum pot sa obtin dvd-ul Dinastia realizat de domnul Stelian Tanase? Ma inchin in fata Altetei Voastre Regale! Traiasca Regele! Nihil sine Deo!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998