CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: „Kovesi e impertinenta si are tupeu”

0 comentarii / 1527 vizualizări / 2 octombrie 2012

Deşi au îndeplinit toate ordinele venite de la Cotroceni, Laura Codruţa Kovesi şi Daniel Morar vor să facă rocada, pentru a-l servi în continuare pe Traian Băsescu, afirmă analistul politic Stelian Tănase care e de părere că un atare proiect presupune „destul tupeu”.

Kovesi nu a fost un procuror independent
„De azi, Laura Codruța Kovesi este o amintire, bye bye, sau ar trebui să fie, devreme ce i-a expitat termenul. Dar dna și-a anunțat deja pretenția de a-și continua… activitatea in magistratură. Bref, se știe sprijinită de Băsescu&Macovei, de niște tipi de la Bruxelles bine intoxicați de la Bucuresti. Aceștia au ideea fixa, ca fără LCK se face praf independența justiției în România și lupta impotriva corupției începuta de bravul nostru președinte în 2005. De fapt justiția e în genunchi, si e folosită de Băsescu la vedere ca instrument de presiune, în expeditii punitive impotriva celor care cîrtesc impotriva lui, a celor care îi incurcă jocurile (…) LCK a fost orice in postul ei in Ministerul Public, dar nu un procuror independent, neinfluentat de Cotroceni. Prea multe au fost scandalurile, pierderile si aminările nepermise de dosare si anchete. Interesul politic al acțiunilor ei a fost vizibil cu ochiul liber. Dacă răspunzi unei singure comenzi, de al Cotroceni, înseamna că e OK, justiția funcționează.

O mutare previzibilă
LCK vine cu o mutare previzibilă – îi pasează lui Daniel Morar postul ei, pentru un mandat interimar de șase luni. Firește cu un blablabla de argumente, bune de adormit copiii. Rezultă că în România exista doar 2 oameni care pot să gireze asemenea funcții, ea și cu el. În rest, procurorii sunt niște incapabili, o armată de strinsură, condamnabili în diverse dosare etc. LCK nu a avut de unde alege și l-a desemnat în lipsă de altceva mai bun, pe nimeni altul decît mîna ei dreaptă, Daniel Morar, paznicul “dosarelor Băsescu”. Urmează ca apoi însăși d-na Kovesi, să vină șef la DNA! Inteligent și impertinent tertip. Nu e prea multă imaginație în treaba asta, dar destul tupeu!”, scrie Stelian Tănase, pe blog. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998