CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase, nemilos cu Turcan: ”Craiasa Zapezilor tinuta in brate de Iohannis”

6 comentarii / 3831 vizualizări / 13 decembrie 2020

Scriitorul și fostul politician PNL Stelian Tănase o ia peste picior zdravăn pe Raluca Turcan, vicepremier în actualul cabinet, afirmînd, într-o postare pe Facebook, că aceasta are o incompetență fără egal, invers proporțională cu ambițiile.

”Mai e și Turcan. Apare precum Crăiasa zăpezilor pe lista scurtă pentru cîteva ministere. Are un atu. Iohannis! E tinută în brate de la Cotroceni. Dacă nu primeste nimic slăbeste de supărare, deși nu mai are de unde. Anorexia este la ușă. La pachet cu liftinguri și vopsele de păr are pretenții fff mari. Și-a plasat pretențiile in coșurile mai multor ministere ca să prindă măcar unul. Eu am altă propunere – sunt fanul ei. Să i se dea toate ministerele la care rîvneste. Pregătesc și o batistuță. Da, incompetența ei este fără egal, invers proporțional cu ambitiile ei nemăsurate. Face față, zic. Cînd vine la ea o televiziune se machiază urgent. Fraierilor, dacă ați ști cîte drame se consumă zilele astea la negocierile pentru formarea Guvernului, nu ați mai rîde atît” scrie Stelian Tănase. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Prostălanul Stelică ar fi simpatic dacă n-ar da din marea familie a Securității pentru că gunoaiele lui preferetate, cotate accidental la 15%, sunt private de un rapt încă și mai optimizat.

  2. Daca am avea institutii functionale, cum ar fi aia cu combaterea discriminarii, Iohanis si Orban ar fi la puscarie pentru exploatarea politica a unei fiinte vulnerabile…si tocmai acum, cand noul minister al adevarului ne arata calea corectitudinii politice si ne obliga sa ocrotim persoanele cu nevoi speciale…si daca nici Tzurcana n-are nevoi speciale…voi stiti cat costa o tzinuta Prada?! Si ea are numai din astea…ori tatucii politici o scot in geam sa se minuneze poporul si sa nu vada gaunosenia lor manifesta…Eu chiar vreau sa fiu sigur ca ea cere ministerele alea, ca intelege ce cere…si daca o ajuta la satisfacerea nevoilor ei speciale, eu zic sa i le dea pe toate (acum ca s-a invatat cu apelativul „ministresa”, e greu s-o lasi „fara colegi”, oricum n-au cu ce sa le bugeteze…

  3. Asta este craiasa zapezilor care nu stie cati ani are? Eu credeam ca este muma padurii.

  4. Stelian Tănase să-și țină gura. Dacă Sora are scuza vârstei el nu are nici o scuză. Înainte de alegeri PNL avea numai genii. Acum că au pierdut, îi vede și Tănase proști

  5. Fraierilor, nu vedeti ca diafana canta la pian cu o singura mana? Voi nu puteti nici cu amandoua, prostovanilor, va roade invidia, este?

    • De foame!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998