CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: “Pierderea Colegiului 19, un semnal de alarma pentru coalitia PSD-PC-PNL”

0 comentarii / 1868 vizualizări / 26 aprilie 2010

Victoria PDL in colegiul 19 din Capitala, prin succesul lui Teo Trandafir, reprezinta un serios semn de intrebare privitor la seriozitatea si capacitatea de mobilizare a coalitiei PSD-PC-PNL, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics. El crede ca infrangerea conservatoarei Lilianei Minca i se datoreaza, intr-o mare masura, si “baiatului ala cu cioc”, edilul Piedone, care nu s-a implicat aproape deloc in campanie.

“Coalitia tacerii”
“Infrangerea Lilianei Minca reprezinta un serios semnal de intrebare pentru coalitia PSD-PC-PNL. Un semn de intrebare privitor la seriozitatea si la posibilitatea ei de mobilizare. Dupa ce a luat-o in freza in Sectorul 1, cu micutul Prigoana, PDL s-a mobilizat exemplar. Ca sa castige Minca, trebuia sa iasa multa lume la vot, ceea ce nu s-a intamplat. A fost, e drept, si o coalitie a tacerii consfintita taman de acest absenteism pronuntat. Lumea a tratat acest episod cu indiferenta”, explica analistul. El precizeaza ca Teo a castigat alegerile pe baza notorietatii ei vechi, de om de televiziune, dar a si beneficiat de non combat-ul lui Piedone.

“Piedone, baiatul cu cioc, nu a sprijinit-o pe Minca”
“Teo se credea la emisiunea ei. Si-a pregatit bine pasii si a folosit cat a putut propria imagine. De aceea a si castigat. Infrangrea conservatoarei Minca i se datoreaza si baiatului asta cu cioc, primarul Piedone. O candidatura trebuie sprijinita si de reprezentantii administratiei locale. Piedone nu a facut absolut nimic pentru PC si pentru candidatul partidului din care face parte. Putem specula ca nu prea a placut-o pe Minca, ca ar fi dorit sa candideze un om de-al sau si de aceea nu a sprijinit-o. Insa ceea ce facem noi sunt comentarii prea savante pentru niste alegeri tratate cu absenteism asemantoare unei furtuni intr-un pahar cu apa”, a concluzionat Stelian Tanase. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998