CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: „Relatiile dintre Barroso si Basescu sunt din ce in ce mai reci”

2 comentarii / 4920 vizualizări / 17 septembrie 2012

Fiindcă Barroso a refuzat să iasă la conferinţa de presă împreună cu Traian Băsescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o la Bruxelles, şi nici nu a întocmit un comunicat comun de presă, este cât se poate de clar că relaţiile dintre preşedintele Comisiei Europene şi „protejatul său efemer de la Cotroceni” sunt din ce în ce mai reci, afirmă analistul politic Stelian Tănase.
„Victor Ponta se duce azi la Bruxelles (…) Data trecută i s-a dat lui Ponta lecții de făcut pentru acasă – cele 11 puncte, pe scurt un “to do list” . Eh, dar nu văd asta ca un semn de supremațíe a lui Barroso, ci o rușine, pentru că și lui Barroso i le-a dictat de la București altcineva. Între timp lucrurile s-au mai lămurit, cum s-a văzut și la Strasbourg. Diversiunea cu “lovitura de stat “a căzut în dizgrație și mulți încearcă să o facă uitată. Înalții funcționari de la Bruxelles, excelent plătiți la cît de naivi sunt, nu știu cum să scape de hapul servit de Băsescu. O dovadă, la ultima întilnire, vineri, Barroso a refuzat să iasă la conferința de presă cu Băsescu. Nu a fost nici un comunicat comun. Dacă ne amintim vorbele lui Băsescu rostite cu prilejul acelei vizite fatale a lui Ponta la Bruxelles – E un semn rău! E clar, relațiile dintre Barroso si protejatul său efemer de la Cotroceni, sunt reci. Să ai 7,4 de voturi contra după ce ai fost suspendat de o majoritate parlamenatară legal constituită, și totul conform Constituției în vigoare – nu prea seamănă a lovitură de stat decît în spectacolele de musichall. Barosso are tot dreptul să se considere înșelat, prostit. Victima colaterală a acestui joc cinic – poporul român. Unii încep să își dea seama ca au fost folosiți de mașinaria de propagandă a lui Băsescu, că au fost duși de nas, care, așa a reușit să își salveze fotoliul prezidențial”, scrie Stelian Tănase, pe blog. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. His body language wasn’t an atmptet to show the extent of „more integration” but the size of the lies he/they are willing and prepared to tell in order to get it!

  2. THIS IS THE BIGGEST LOAD OF BUNKUM I HAVE READ ALL DAY. Sorry, I had caps on by mistake.(although quite apaoiprrpte) It is however, a fine example of how huge amounts of taxpayers money is being totally wasted. The first report alone has 62 pages. I didn’t wade through the other 6 or 7. My God, let’s get out of this madhouse. Cameron thinks the country doesn’t want to be asked’in or out’He must be deluded!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998