CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: “Teo Trandafir e asul din maneca PDL”

0 comentarii / 1678 vizualizări / 1 aprilie 2010

Fosta realizatoare de televiziune, am numit-o pe Teo Trandafir, este asul din maneca PDL, partid care nu isi permite luxul sa mai piarda un colegiu in Bucuresti, dupa experienta Honorius Prigoana, explica analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics. El este convins ca nostalgia pentru perioada in care se afla in centrul atentiei reprezinta motivul principal pentru care Teo Trandafir a facut pasul spre politica. Analistul avertizeaza insa: exista un aflux de personaje din showbiz care dau fuga spre “cantina” Puterii.

“Teo vrea sa fie din nou in centrul atentiei”
“Teo Trandafir era un om bun de televiziune. Desi facea pe proasta, pentru a fi mai hazlie si mai simpatica, Teo este o femeie foarte inteligenta, un profesionist sadea in ceea ce priveste televiziunea. Cred ca nostalgia pentru momentele in care se afla in centrul atentiei, fiindca asta este un microb extrem de puternic, a facut-o pe Teo Trandafir sa accepte perspectiva politica. In niciun caz banii. Se zvonea ca era cel mai bine platit om de televiziune, undeva in jurul a 30-40 de mii de euro pe luna. Salariul de deputat paleste si dispare in comparatie cu astfel de sume. Eu cred, insa, ca daca o televiziune i-ar face o oferta foarte tentanta, Teo s-ar intoarce imediat in showbiz. Iubeste camera”, explica Stelian Tanase.

“Bucurestiul si prestigiul PDL”
Pe de alta parte, sustine analistul, PDL nu isi mai permite luxul sa piarda un colegiu in Capitala in conditiile in care sondajele de opinie reliefau fapul ca bucurestenii s-au cam saturat de culoarea portocalie. “Teo Trandafir a fost etalata precum un as ascuns in maneca. Asta a fost si scopul. PDL nu isi mai permite luxul sa piarda un colegiu in Capitala. E vorba despre prestigiu”, adauga Stelian Tanase. Totodata, analistul avertizeaza ca exista o migratie a personajelor din showbiz-ul autohton catre structurile Puterii. “E o migratie in scopul de anexare la putere. Nu vad fenomenul asta si spre PNL sau PSD. Personajele astea se duc dupa ceva. E ca atunci cand romanii se imbrancesc pentru ca li se dau niste pungi gratis. Ei se duc la cantina Puterii”, concluzioneaza Stelian Tanase. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998