CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stelian Tanase: ”Vinderea Realitatii TV nu este o surpriza, este un fis!”

0 comentarii / 1653 vizualizări / 1 mai 2011

Dacă business-ul de a vinde Realitatea TV afaceristului Elan Schwartzenberg era ”surpriza” pregătită de Sorin Ovidiu Vântu lui Traian Băsescu, este vorba de o simplu ”fâs”, deoarece toată lumea se aștepta la o dezvăluire de presă care să lovească în direcția șefului statului, afirmă analistul politic Stelian Tănase, în exclusivitate pentru Inpolitics.

”Este un business, nu o surpriză”
”Dacă faptul că a vândut Realitatea TV lui Elan Schwartzenberg era ”surpriza” pe care Sorin Ovidiu Vântu ne-o promitea de vineri, eu unul nu văd, sincer, nici o surpriză. Probabil că avea actele de vineri și ar fi putut anunța această afacere de atunci. Dar, încă o dată, asta nu este o surpriză. Ori e un fâs, ori e vorba de cu totul altceva care va fi anunțat la începutul acestei săptămâni. Fiindcă, preluarea Realității este doar un business. Este o simplă afacere.

”O dezvăluire care să lovească în Băsescu”
Eu mă așteptam la cu totul altceva. La un scandal politic, la o dezvăluire care să lovească în direcția președintelui Traian Băsescu. Faptul că și-a vândut pachetul majoritar de acțiuni pe care le deținea la Realitatea TV nu îmi pare o surpriză în sensul în care a lăsat Sorin Ovidiu Vântu că pregătește pentru ziua de luni. Și nici nu știu ce fel de politică face băiatul ăsta Elan Schwartzenberg. De asemenea, nu știu dacă această afacere privată era surpriza la care se referea Sorin Ovidiu Vântu”, comentează Stelian Tănase. (Răzvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998