CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stilp al regimului basist, declaratii-soc: DNA a distrus strategic clasa politica si elitele Romaniei

5 comentarii / 4148 vizualizări / 10 septembrie 2020

Fostul greu pedelist Ioan Oltean face afirmații stupefiante într-un interviu pentru revista QMagazine, după recenta clasare de către DNA a unui dosar în care era acuzat că a luat o mită uriașă în curtea unei biserici. Potrivit lui Oltean, stîlp solid al regimului Băsescu și parlamentar cu ștate foarte vechi, DNA a avut, la ordinul cuiva de sus, misiunea de distrugere a clasei politice autohtone, a mediului de afaceri și al intelectualității autohtone.

”A fost o strategie de distrugere a clasei politice românești. Eu nu am fost singurul persecutat politic. Dacă eram singurul, aș fi zis că a fost un incident. Justiția mai poate face erori neintenționate. Anii 2011-2015, chiar și 2016, au fost, însă, anii în care o clasă politică a fost distrusă. Astăzi nu o să mai vedeți în structura politică românească un om cu pregătire profesională solidă, realizată înainte de 1990.

A fost, cu siguranță, o directivă stabilită de cineva anume, ca oamenii politici cu demnitate, capacitate intelectuală și profesională, patrioți și adevărați lideri, să fie distruși.

Așa s-a întâmplat și în cazul meu. Eram unul dintre cei mai vechi parlamentari din România. Aveam 22 de ani în Parlamentul României când s-a cerut arestarea mea. Eram președintele unei organizații județene foarte bune. Nu aveau nicio posibilitate de a mă scoate în afara sferei politice decât construindu-mi un dosar și introducându-mă în categoria „penalilor”. Atunci am fost forțat să mă dau la o parte și să încerc să-mi apăr demnitatea în justiție.

Oltean insistă în interviu pe ideea punerii pe picioare a unui sistem cu menirea distrugerii naționale, care nu s-a ”ocupat” doar de politicieni, ci și de afaceriști, elita intelectualității, medici șamd:

”Un sistem care a distrus organizat tot ce era valoros în România. Nu aș vrea să dezvolt, pentru că aceasta presupune o dezbatere cu argumente, dar, la o analiză simplă a unui om care a trăit asemenea evenimente și care cunoaște evoluția și componența Parlamentului, ştiu cum au dispărut oamenii valoroși din politică. Am văzut apoi cum dispar marii investitori români de pe piața privată. Am observat cum a dispărut elita intelectualității, profesori universitari și medici foarte buni. Există trei categorii, cele mai importante: clasa politică, oamenii de afaceri și intelectualii din celelalte domenii de activitate. Restul este o masă de manevră pe care poți să o manipulezi cum vrei. Asta se întâmplă cu ceea ce vedem acum. În opinia mea, a fost o strategie pusă la punct foarte precis, pe care unii au aplicat-o”.

Cît despre DNA, Olteanu nu ezită să puncteze:

”Eu cred că a fost principalul instrument, dar nu este singurul. Nu aș vrea să le numesc pe celelalte”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. SRI te folosește până când se trezește un puțoi din SRI că ți-a venit sorocul.

  2. Oltean are dreptate. Dar omite ceva. Complicitatea lui, in calitate de basist la toate astea.

  3. Acum? De ce nu a spus nimic cand era „greu” PDL.

  4. Cacanarul când era cu Petrov la masa si râdea, ca uite cum ii sălta pe fraieri nu a spus nimic. acum ca a fost scos pe tușă s-a trezit in el conștiința! Mars vierme!

  5. TARANUL ASTA SA MEARGA LA COASA CA NU ARE NICI O TREABA CU NICI O ELITA DIN ROMANIA -PT.CA NU EXISTA ASA CEVA IN ROMANIA.ELITA ROMANIEI,CARE INTR-ADEVAR A FACUT CEVA PT.TARA , A FOAT UCISA IN PUSCARIILE INFERNALE COMUNISTE!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998