CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Stiti voi cine sunt eu?

15 comentarii / 4370 vizualizări / 6 septembrie 2021

6 septembrie 2021

 

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Eu sunt un mancurt, care, daca as fi trait pe timpul lui Stefan cel Mare, as fi meritat sa raman fara cap, un obiect inutil pe care-l posed ilegal!

 2. Da, stim: o sluga, un neica nimeni, pui de securist, tradator.

 3. Cine sunt ei? Macron și Ciolos sunt două ființe inumane care fac atât de mult rău Europei. în cazul lui Ciolos Dacian, este un țăran mizerabil, păduchi, spălat de PCR și de securitatea criminală comunistă, vinovat de asasinate împotriva intelectualilor români.

 4. Va spun sincer, eu la prezidentiale am votat Mircea Diaconu. Singurul candidat sincer si pe masura partii bune (atat cat mai este ea) din poporul roman.
  Nu am votat Iohannis pentru ca este un escroc, hot de case dovedit de instante. Nu voi vota Citu pentru ca este mitoman, psihotic si cu o moralitate de escroc (Prim Puscarias al tarii si escroc care nu a returnat creditul bancii).
  Din pacate, Ciolos vine in spate cu o agenda progresista dar ar putea fi cea mai putin toxica alegere pe care o vom putea face. Intre Citu si Ciolos? Ce dobitoc l-ar alege pe Citu?

  • Paznicul securist al Doinei Cornea ar putea fi cea mai putin toxica alegere?

   Ce dobitoc l-ar alege pe Ciolos vreodata dintr-o pubela cu alte putreziciuni securiste?!?

 5. E Macron nu e Franta, e Rothschild, Davos, globalismul, alegeri traficate. D Ciolos nu e Romania, e Militia, Seku, e nepotul Vulpii(Militianul Virgil Ardelean), e Gregorian Bivolaru, MISA, bautorii de urina, „neo-marxist progresist”, un nenorocit….

 6. DA. Viitorul candidat la Presedintia Romaniei din partea Frantei.

  • S-au orientat bine, Ciolos este inca si mai popular decat Rettardis. Mai e nevoie de un contracadidat unic gen Veorica.

   • cacamic intr=adevar

    • Nu-ți pierde timpul pe bloguri, întoarce-te la băut pișat de securiști și concentrează-te să nu pierzi nicio picătură.

     • caca mic si pipi mic.
      interesante fantezii

     • Incearcă să nu pari pe atât de extrem de prost pe cât ești și asociază alias-ul cu cel mai fascist cretin pe care l-a fătăt ta-su!

 7. Macron nu e Franta, intr-adevar. Face parte din grupul Young Leaders format si indoctrinat de elita globalista, alaturi de alte secaturi tehnocrate si psihopate, precum: Merckel, Bill Gates, Trudeau, Boris Johnson etc. Toti acestia formeaza o retea care actioneaza coerent si planificat in scopul distrugerii economiilor locale. Guvernatorii de banci centrale au semnat deja acordul de trecere de la moneda fiduciara la cea electronica, asa ca rolul acestor papagali politici este doar de implementare a unui plan. Sunt niste fantose. Ce agenda progresista???

 8. @Otilia Economiile locale nu sunt distruse. Sunt doar parazitate intr-un stil neo-feudal, in asa fel încât veniturile sunt dirijate spre elita, iar firimiturile spre restul. Principiul de baza este cel despre care vorbea cândva C D Gherea, si-anume neo-iobagia. Acum este vorba despre euro-iobagie. Ipochimenii de care vorbești asigura un sclavaj soft pentru cetățenii lor. In Est s-a exportat versiunea hard.

 9. La ambii protagonisti se pliaza ca o manusa superba melodie a lui Stefan Hrusca „Un copac cu flori” la care se inlocuiesc in versuri cuvintele din titlu cu „un cacat cu ochi”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998