CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stolojan ataca si el: PNL si liderii sai nu au credibilitate

3 comentarii / 2849 vizualizări / 10 iulie 2018

În PNL apele se învolburează tot mai tare înaintea Consiliului Național din 4 august. Fostul președinte al partidului, europarlamentarul liberal Theodor Stolojan a declarat ieri că PNL și liderii săi trebuie să acţioneze în continuare pentru recâştigarea credibilităţii, ceea ce e un mod de a transmite public că partidul lui Orban nu are credibilitate, la această oră. Ba chiar că e ”un drum lung” pînă va reuși să împlinească acest deziderat.

„PNL este principalul partid politic de Opoziţie în România şi această alianţă aflată la guvernare PSD-ALDE sigur că încearcă să distrugă credibilitatea partidului, a preşedintelui partidului. Le-am spus colegilor mei că PNL a mai trecut prin asemenea momente grele prin anii 2001 – 2004 şi că este nevoie de răbdare, de muncă susţinută şi să nu-şi piardă această răbdare, să acţioneze în continuare pentru recâştigarea credibilităţii PNL, a liderilor PNL. Este un drum lung. Anul viitor sunt două rânduri de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale, în 2020 vor fi alte două rânduri de alegeri, locale şi parlamentare, deci există încă timp pentru ca PNL să-şi atingă obiectivele”, a spus Stolojan la Parlament, conform Agerpres.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Draguta memoria selectiva a dlui Stolojan, referitoare la anii 2001-2004. Totusi, lumea are asteptari ceva mai mari de la cel care dadea socoteala Securitatii despre operatiunile valutare ale Republicii Socialiste Romania consemnate la Banca Romana de Comert Exterior (mama Bancorex-ului) in cadrul Directiei de Aport Valutar Special.

    Cu un mic efort, dl. Stolojan ar putea sa depaseasca starea usor ludica in care se afla si sa-si aminteasca cate sperante a inselat unui popor satul de aroganta PSD-ului, cand lasa sa se inteleaga chiar in perioada amintita ca alegerile din 2004 trebuie sa schimbe balanta puterii din Romania ca sa ne fie tuturor mai bine.

    Si a venit anul 2004 si poporul, crezadu-l chiar capabil pe functionarul securist care scrasnea vorbele printre dinti, isi manifesta dispozitia de a-l vota, nestiindu-i adevrata fata. Doar ca rebutul uman numit T. Basescu a avut grija sa ni-l infatiseze in toata splendoarea caracterului sau pr Th. Stolojan, santajandu-l in buna traditie damboviteana pe doua planuri:
    – unul de ‘familie’ (devoalandu-i un set de fotografii excelent realizate si chiar un mic filmulet, in care mesianicul functionar ‘inscria’ in mod repetat la o tanara PNL-ista, care ulterior avea nu doar sa-i devina fina de cununie, ci chiar vremelnic presedinta a ONL-ului),
    – un al doilea mai pe partea de ‘business’ (punandu-i in fata cifrele frumoase de afaceri ale firmei de familie a dlui Stolojan care era unicul importator roman de hartie pentru foite de tigari din Romania, unicitatea fiind desigur ilegal asigurata).

    Si pentru ca totul sa ramana departe de ochii (po)pulimii, dl. Stolojan s-a vazut incalecat in direct si la o ora de maxima audienta de un betiv ordinar care avea insa determinarea de a distruge (aproape) definitiv Romania, astfel incat declarandu-l vecin cu o faza terminala a unei boli niciodata numite, T. Basescu a preluat fraiele Aliantei D.-A. trimitandu-l pe Th. Stolojan in ridicolul istoriei recente a Romaniei.

    Dar cum romanul nu-i prost destul daca nu-i si fudul, iata ca Th. Stolojan simte nevoia sa-si dea pareri, si ‘se baga-n seama’ dand indicatii pretioase unui partid muribund, infestat de jegul politichiei romanesti. Niciand nu este mai actual clip-ul video de pe site-ul dvs. cand T. Basescu, dupa o intalnire prealabila cu familia Stolojan (da, a participat si dna Stolojan, caci ea se ocupa de firma familiei, firma pe umerii careia cazuse ‘napasta’ de a importa hartia necesara tuturor fumatorilor Romaniei) a demonstrat in direct nivelul ingrozitor al abjectiei de care era capabil pentru preluarea pe orice cai a puterii.

    Domnule Stolojan, probabil perioada petrecuta la Bruxelles v-a estompat unele amintiri, insa nu va bazati pe ignoranta unui popor intreg. Unii chiar mai au tinere de minte, iar ‘tresaririle’ dvs. civice ne produc o nesfarsita greatza…

  2. PNL-ul, căruța cu paiațe.

  3. Ce considerați că urmărește să realizeze un astfel de individ, precum Stolojan , prin astfel de declarații despre partidul în care a desfășurat activitate politică ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998