CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stolojan: Dacă PNL şi PDL se împiedică de nume, nu merită să facă fuziune

1 comentariu / 1813 vizualizări / 8 iulie 2014

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan crede că PDL şi PNL pot ajunge la un acord asupra numelui partidului rezultat în urma fuziunii, menţionând însă că dacă cele două formaţiuni se împiedică de nume, atunci nu merită să facă nici fuziune, nici alianţă şi nici să mai discute de unificarea dreptei.

Stolojan crede, potrivit RFI, citat de Mediafax, că PDL şi PNL pot ajunge la un acord asupra numelui partidului rezultat în urma fuziunii: „Eu cred că se poate ajunge la o soluţie fără nici un fel de probleme. V-aş da un exemplu: există în Parlamentul European grupul deputaţilor, care face parte din Partidul Popular European, care a fost întotdeauna cel mai numeros grup, cel mai puternic grup politic din PE. Atunci când în acest grup au dorit să intre conservatorii britanici care aveau un număr mult mai mic decât grupul politic al PPE, s-a adoptat formula „grupul politic PPE-CD”, adică conservatorii democraţi din Marea Britanie. Dacă cele două partide, PNL şi PDL, se împiedică de nume, atunci practic, nu merită nici să facă fuziune, nici alianţă şi nici să mai discute de unificarea dreptei”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Normal ca nu se impiedica, doar n-or fi prosti sa nu preia un partid atat de respectabil, de ani de zile tot ofteaza dupa numele de PNL.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998