CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stolojan: O demisie a lui Băsescu ar fi ultima cireaşă pe un tort amar

0 comentarii / 1558 vizualizări / 24 august 2012

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan declară că Traian Băsescu „îşi va relua atribuţiile şi va încerca să repare atât cât se mai poate din ceea ce a fost stricat” privind credibilitatea României în plan extern, el apreciind că o demisie a acestuia ar fi „ultima cireaşă” pe un „tort amar”.

Theodor Stolojan a declarat, la RFI, că Traian Băsescu „îşi va relua atribuţiile şi va încerca să repare atât cât se mai poate din ceea ce în aceste luni a fost stricat efectiv în ceea ce priveşte credibilitatea României ca o ţară membră a NATO, membră a Uniunii Europene, capabilă să asigure ceea ce se cheamă statul de drept în România, care e principalul atu în orice relaţie pe care o avem cu aceste instituţii”.

În opinia lui Theodor Stolojan, „declaraţiile belicoase” ale lui Antonescu şi Ponta sunt declaraţii făcute la supărare, în primele 24 de ore”.

„Eu cred că dânşii vor înţelege şi ar fi spre binele României să înţeleagă că trebuie să accepte coabitarea cu preşedintele Băsescu, iar preşedintele Băsescu a declarat înainte chiar de suspendare că el este dispus să coopereze cu aceştia şi practic, actele lui, desemnarea lui Ponta ca premier, dovedesc acest lucru”, a adăugat el, conform Mediafax.

Întrebat despre o potenţială demisie a lui Traian Băsescu, europarlamentarul PDL a răspuns: „Nu cred că un om care se bucură de credibilitate, singura personalitate politică la ora actuală la vârf în conducerea ţării, care se bucură de credibilitatea partenerilor externi să-şi dea demisia. Asta ar fi, poate, ultima cireaşă pe tortul amar al pierderii de credibilitate pentru România”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998