CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stolojan: PDL a fost făcut knockout la alegeri

0 comentarii / 1544 vizualizări / 9 ianuarie 2013

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat azi că „PDL a fost făcut knockout la alegerile parlamentare” şi că revenirea partidului, după „o asemenea lovitură, nu se face, cum cred unii, peste o noapte, o săptămână sau o lună”.

„Cei care vorbesc acum sunt în general oameni care au venit de un an, doi în PDL şi care acum susţin opinia de a se face Convenţie cât mai repede. PDL are un statut care prevede clar că după alegerile parlamentare are loc convenţia partidului, unde au loc alegeri pentru conducerea partidului. PDL a luat o lovitură puternică la alegerile parlamentare, PDL a fost făcut knockout la alegeri şi revenirea după o asemenea lovitură nu se face, cum cred unii, peste o noapte, peste o săptămână sau peste o lună. E un proces care va ţine o perioadă de timp”, a precizat Stolojan pentru Mediafax.
El crede că PDL îşi va reveni, „dar nu atât de repede” cât şi-ar dori unii democrat-liberali. Totodată, Stolojan consideră că trebuie menţinută o alianţă a forţelor de dreapta, inclusiv cu Forţa Civică, PNŢCD şi Partidul Noua Republică şi după aceasta trebuie discutat despre candidatul pentru prezidenţiale.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998