CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Straniul caz al facturilor lui Șora & Manole: tefeliștii au început Jocurile foamei?

2 comentarii / 3687 vizualizări / 16 septembrie 2022

Două evenimente în spațiul public, ambele implicînd stîlpi ai mișcării tefeliste, piețari cu ștate vechi la proteste, i-am numit pe Mihai Șora și Marius Manole. La unison, amîndoi se plîng pe rețelele sociale că le-au venit facturi gigantice la curent electric, între 6000 și 7500 de lei.

Se produce vînzoleală, se propune chiar scutirea lor de plată, Șora fiind etichetat drept un simbol al României și mai bătrîn ca ea etc.

Despre Manole, ce să spunem, după ce că artiștii sunt prigoniți de vremuri, mai sunt și terorizați de facturi. ”Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului. 7000 kw. Mai să fie! Și nu e glumă”

Ce să vezi?
Cine se uită mai atent pe factura lui Manole, de el însuși postată pe net, vede că perioada de facturare acoperă 20 de luni(!!!). Adică vreo 375 de lei pe lună, rezonabil, am spune, departe de facturile Casei Poporului.

Cît despre Șora, vine un comunicat al Enel care spune că s-a emis pe numele lui o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada octombrie 2020 – august 2022, când nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces în locuință (unde este amplasat acesta).

Ne amintim cu toții că despre soții Șora s-a vehiculat că pandemia din 2020 i-a prins la Paris, unde au petrecut o lungă perioadă de timp la vreme de urgență/alertă.

Cineva rău intenționat, malițios, ar putea crede că cei doi intelectuali de prestigiu, ambii apropiați de o anume formațiune politică progresistă, USR, (care l-a vrut pe Manole ministru al Culturii anul trecut) au recurs la o înșelătorie publică de imagine pentru a obține… nu e clar ce.

Tefeliștii au început ”Jocurile foamei” – victimizare în bloc în raport cu guvernarea PNL/PSD – în perspectiva anului electoral 2024? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Nu-i nimic mai dizgrațios pe lumea asta decât un USR-ist militant. Mi se face scârbă doar când mă gândesc.

  2. Sora maninca cacat ! Nu poate avea un asemenea consum pe 22 de luni doar cu electrocasnicele cu care se lauda. Poate s-a bransat cineva cu un aparat de sudura, un strung si alte scule cit timp a fost plecat sa se pise. De milogul MM nu are sens sa vorbim, pentru ca nu a descris electrocasnicele consumatoare din dotare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998