CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Straniul caz al primarului Piedone. Și un precedent extrem de periculos!

20 comentarii / 6159 vizualizări / 21 iunie 2023

ÎCCJ a admis, azi, recursul în casaţie formulat de Cristian Popescu Piedone împotriva deciziei de condamnare în dosarul Colectiv, casînd decizia și achitîndu-l pe fostul edil de toate acuzațiile. Piedone a fost eliberat, o decizie care merită salutată, după un proces în care el a fost o victimă eminamente politică, sacrificată ritualic pe altarul incidentului de la Colectiv, unul nici pînă azi limpezit deplin. Doar că ce a urmat eliberării primarului, anunțul prefecturii privind reînscăunarea sa în funcție, riscă să creeze un precedent extrem de periculos, inclusiv prin încălcarea grosolană a legilor statului.

Prefectul Capitalei, Diana Artene, a anunțat azi, după decizia instanței, că va emite ordinul de repunere a sa în funcția de primar al Sectorului 5.
„Referitor la decizia luată astăzi de ÎCCJ, în ce îl privește pe dl Cristian Popescu Piedone, prin care a fost desființată condamnarea de la Curtea de Apel București, aceasta înseamnă, mai exact, că domnul Piedone are dreptul să își reia mandatul, fără nicio restricție legală. Condamnarea, respectiv temeiul încetării mandatului de primar al domniei sale, de la acel moment, a fost desființată, iar toate efectele condamnării sunt desființate retroactiv”, afirmă Artene.

Că Piedone merita eliberat după o condamnare abuzivă e limpede și de necontestat.
Cît privește reînscăunarea, lucrurile sunt mai complicate.
Pentru simplul motiv că, din motive neelucidate, guvernele României au încălcat grosolan legislația care spune că după vacantarea unui post de primar, din varii motive, de la deces la condamnare, în termen de 90 de zile se organizează alegeri pentru succesorul său.

După condamnarea definitivă survenită în mai anul trecut, prefectura Capitalei a semnat pe 9 iunie ordinul oficial de vacantare a postului de primar.
Potrivit legii administrației publice locale și statului aleșilor locali, alegerile pentru primăria sectorului 5 ar fi trebuit să aibă loc cel mai tîrziu în toamna lui 2022, dar guvernul PNL-PSD a refuzat să aplice legea.

​În martie anul acestea, Curtea de Apel București a dat un verdict prin care obliga guvernul să organizeze alegeri pentru primăria sectorului 5, după un an și ceva de la vacantarea funcției de primar.
Nu s-a întîmplat nimic, din nou.

Ideea că decizia de azi a ÎCCJ obligă la reînscăunarea lui Piedone înseamnă că justiția a decis azi să anuleze prevederile legilor în vigoare privind organizarea de alegeri, ca și decizia CAB de obligarea a guvernului să respecte legile țării. Adică o aberație.

După logica prefecturii București, dacă alegerile ar fi avut, totuși loc, și alt primar ar fi fost ales în mod legal, el ar fi trebuit acum să demisioneze ca să-i lase locul lui Piedone, nu-i așa?

Practic, readucerea lui Piedone la primărie ar da verde ipotezei fierbinți că s-ar putea să fi asistat la o conspirație guvernamentală monstruoasă, prin care locul edilului a fost pus la păstrare ilegal pentru a fi reocupat la momentul oportun. De parcă cineva, acolo sus, ar fi ȘTIUT verdictul de azi.

Ceea ce e total exclus!
Ori poate nu?

Procesul Colectiv a avut din capul locului o derulare stranie.

S-au ales drept vinovați pentru o tragedie de proporții niște oameni ai primăriei care ar fi trebuit, zice-se, să se asigure că clubul ars are toate autorizațiile cerute de lege.
Doar că jumătate dintre clădirile României nu au asemenea autorizații, începînd cu Palatul Parlamentului, care acum cîțiva ani încă nu avea cadastru și intabulare, fiind, juridic, teritoriul nimănui.
Avem sute de școli și grădinițe fără diverse avize, dar care continuă să funcționeze, de ani de zile.
În oricare dintre ele s-ar înregistra un incident nedorit, s-ar chema că administratorii sunt pușcăriabili.

Tragedia de la Colectiv, cu cei 65 de morți în incendiu, a generat un proces în justiție cu un foarte puternic factor emoțional drept decor, adică cea mai proastă rețetă posibilă.

În fapt, Colectiv a rezolvat două probleme majore ale regimului Iohannis: înlăturarea unui guvern PSD pe care dreapta nu-l putea schimba prin alegeri și, totodată, stigmatizarea social-democraților pentru ani buni, drept ”ciuma roșie” pentru a cărei înlăturare ”a trebuit să moară oameni”.
O manevră de marketing politic de mare anvergură și cu bătaie lungă, din stirpea celor care se fac doar o dată la cîțiva ani buni, vezi și ”Țepele din Piața Victoriei” etc.

Regimul Iohannis-PNL-USR plus societatea civilă din dotare a lovit puternic în PSD prin martelarea lui Piedone, primarul ales pe filiera PC-PSD, în 2012.

După ce a fost amorsat scandalul și a fost urcat la cote emoționale amețitoare a trebuit să vină mișcarea inversă: dezumflarea lui. Nu de alta, dar la butoanele puterii se aflau de acum oamenii ”potriviți”.

Primele sentințe în proces, în 2019, au fost cumplite: 8 ani și 6 luni Piedone, 8, respectiv 7 ani pentru două angajate ale primăriei sectorului 4 și tot așa.
Condamnări satisfăcătoare, să zicem, pentru rudele victimelor și pentru toți cei zguduiți de tragedia Colectiv. Cu această primă condamnare în cîrcă, Piedone candidează anul următor la sectorul 5 și cîștigă.

Mai apoi, au apărut ciudățeniile.

La apel, anul trecut, pedeapsa definitivă a lui Piedone a ajuns la doar 4 ani, iar cele două angajate au fost achitate(!!). Cu cîteva zile înaintea verdictului definitiv se mai produsese un incident aparte, după ce Piedone fusese săltat de DNA de pe aeroport, sugestia prin intermediul media fiind că acesta se pregătea să se refugieze peste hotare, lucru negat categoric de către fostul edil.

După doar un an de închisoare, a început să se vehiculeze posibilitatea ca fostul primar să iasă de după gratii.

102 luni de închisoare devenite 48 și, finalmente, doar 13.
Dar 13 luni la capătul cărora nu s-a aflat o eliberarea condiționată.
Ci o albire totală.
Un verdict, azi, corect, în opinia noastră, dar, în egală măsură, foarte spectaculos în epoca post-decembristă.

Azi, românii au aflat că Piedone a făcut pușcărie nevinovat.
Misterele nu se opresc aici.
Mai vin încă două, la foc accelerat.
Mai întîi, cum spuneam, vine anunțul că Piedone va fi reinstalat la primărie, grație încălcării legilor de către însuși statul român. Unde, firesc, și-ar primi și salariile, retroactiv.
Aproape îți zboară gîndul la un soi de compensație.

A două enigmă e anunțul lui Piedone că nu va cere despăgubiri statului pentru cele 13 luni de pușcărie. ”Și așa statul e cum e, dator…mai vine și eu să-i cer ce?! N-am nevoie”.
Nu vrea bani pentru că statul e sărac.

În asemenea situații, cînd statul își recunoaște deschis eroarea prin decizia justiției, cîștigarea de despăgubiri e doar o formalitate, singura necunoscută fiind suma. În cazul său, ar fi putut depăși chiar 6 zerouri în euro.

O sentință de despăgubire ar întări și mai mult în ochii românilor imaginea unui politician nedreptățit de statul român în numele unor interese de nivel înalt.
Nu știm deocamdată motivul real al ciudatului refuz al fostului primar.

Dar știm ce prevede Constituția, la art.52:

”Statul răspunde patrimonial pentru prejudiciile cauzate prin erorile judiciare. Răspunderea statului este stabilită în condiţiile legii şi nu înlătură răspunderea magistraţilor care şi-au exercitat funcţia cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă”.

Și mai știm o prevedere din Codul de procedură penală care sună cam așa:

”Persoana care a fost condamnată definitiv, indiferent dacă pedeapsa aplicată sau măsura educativă privativă de libertate a fost sau nu pusă în executare, are dreptul la repararea de către stat a pagubei suferite în cazul în care, în urma rejudecării cauzei, după anularea sau desfiinţarea hotărârii de condamnare pentru un fapt nou sau recent descoperit care dovedeşte că s-a produs o eroare judiciară, s-a pronunţat o hotărâre definitivă de achitare”.

Și mai aflăm că:

”În cazul în care repararea pagubei a fost acordată potrivit art. 541, precum şi în situaţia în care statul român a fost condamnat de către o instanţă internaţională pentru vreunul dintre cazurile prevăzute la art. 538 şi 539, acţiunea în regres pentru recuperarea sumei achitate poate fi îndreptată împotriva persoanei care, cu rea-credinţă sau din culpă gravă, a provocat situaţia generatoare de daune sau împotriva instituţiei la care aceasta este asigurată pentru despăgubiri în caz de prejudicii provocate în exerciţiul profesiunii.”

În traducere, ar însemna că despăgubirile posibil de milioane pe care Piedone ar fi îndreptățit să le primească pentru suferința și umilințele îndurate, ar urma să fie recuperate ulterior de stat de la cei vinovați de eroarea judiciară.
Adică de judecători, posibil și de către procurori.

De aici întrebarea legitimă dacă nu cumva Piedone a fost constrîns să promită renunțarea la despăgubiri în schimbul eliberării sale.

Și dacă nu cumva întreg procesul a fost din capul locului o mascaradă politică menită să ațîțe puternic – într-o primă fază – focul împotriva PSD, mai apoi să-l ”calmeze” după instaurarea guvernării ”lui”, și, în fine, să-l stingă de tot prin decizia de azi, corectă, dar în mult prea violentă și suspectă contradicție cu deciziile anterioare ale judecătorilor. O decizie despre care aproape am spune că pare să fi fost aranjată demult în anumite sfere. Dar pentru că toată lumea știe că, în România, justiția e obiectivă și independentă, nu o vom spune. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

20 Comentarii

 1. Având in vedere termenele lungi de judecată, probabil ca cererea recursului in casație a fost depusă la ICCj acum 1 an si probabil ca Primaria sector 5 cunostea acest fapt, de aceea nu s-a obosit sa organizeze alte alegeri, preferand sa astepte judecarea recursului. Daca postul s-a vacantat din iunie 2022, inseamna ca a trecut 1 an, nu 1 an si jumătate.

 2. În România justiția ESTE independentă. De lege :)
  (Proprietarul condamnat nu e cumva și el nevinovat? Că sigur n-a dat foc la nimic.)

 3. … să votați gAURa !

  • cum gura ţie-e gaură de cur, iar creierii căcat

 4. O fi avut Piedone bube in cap ca majoritatea primarilior din Romanica, dar in cazul Colectiv doar cei care au pus la cale acel GENOCID trebuie sa ajunga dupa gratii: ZoiAnus Clonatul, patronul de la Colectiv pentru ca a stiut ce se intampla, si serviciile secrete care au pregatit incendiul- germane, franceze sau Mossad, etc. Acolo a fost mana de profesionisti in pirotehnie.
  Motivul a fost ca Tonata Copy Paste sa fie inlaturat ca sa ajunga Prim-ministru satanistul Cilos avortonul tradator si criminal, care urma sa puna in opera multe directive ale Cabalei europene condusa de familia Rothschild din care facea parte si Poponarul Macron cel original, executat acum 2 ani.
  Lui Tonta i s-a pregatit cazul avionului din Apuseni dar le-a dat cu virgula satanistilor, asa ca au sacrificat mai multi nevinovati pentru a-l ejecta in decor pe Tonta Turcitul.
  Probabil Ca Cabala avea informatii ca Turcia, membra NATO, nu va marsha cu Cabala impotriva Rusiei asa ca Tonta trebuia sa fie inlaturat, iar Ciolos, cel care impreuna cu ZoiAnus au semnat TRADAREA ORTODOXIEI romane dupa sinodul satanist din Creta, era cel mai nimerit sa pregateasca terenul pentru acesti 3,5 ani de razboi mondial, ajutand Cabala sa omoare romanii, si Romania fara romani sa fie sfasiata si impartita intre fiarele sataniste: Khazaria Mare si Ungaria Mare ( khazaria maghiara ).
  Asadar, Piedone si ceilati inculpati sunt doar niste Acari Paun care platesc pentru genocidul facut de criminalii de la butoane.
  Probabil ca acum, cand multe adevaruri incep sa iasa la lumina, s-a ajuns la achitare pentru ca si judecatorii care au raspuns ordinului Cabalei – multi dintre judecatori, avocati si procurori sunt in masoinerie – vor ajunge sa raspunda in fata Curtii Martiale pentru raul pe care l-au facut in sprijinul Cabalei. Cine neaga evidentele este doar rau intentionat sau sclav al Cabalei.

  • si asa ai iesit tu „avorton”

 5. ,,Gates a cerut protecție chineză în schimbul de a le da controlul asupra tehnologiei americane de război biologic moștenită de la faimoasa Unitate japoneză 731.
  https://freebeacon.com/democrats/bill-gates-unveils-50-million-partnership-with-chinese-university-that-conducts-military-research/ KM-ul vrea să-și vândă cercetările în materie de arme biologice Chinei cât mai curând posibil, deoarece China este pe cale să preia Taiwanul și toate cercetările privind armele biologice de acolo vor cădea oricum în mâinile lor. Gates a oferit Chinei si o rețea vastă de sateliti de 61.000 de sateliți care vor putea urmări fiecare centimetru pătrat al planetei ai controlul chinez asupra tehnologiei informatice Microsoft. În mod clar, oligarhilor criminali precum Gates le mai rămâne doar China comunistă în care să fugă, deoarece controlul lor asupra Israelului, Ucrainei și SUA se prăbușește. Acest lucru este valabil mai ales pentru Ucraina, unde atât președintele fals Vladimir Zelensky, cât și generalul său de vârf Valery Zaluzhny au dispărut. Aceasta este o veste bună pentru poporul evreu și ucrainean. „Zelensky nu este evreu, ci o rușine pentru poporul evreu… Aceasta nu este o glumă și nu o încercare de ironie, pentru că astăzi neonaziștii, discipolii lui Hitler, au fost puși pe un piedestal ca eroi ai Ucrainei”, a spus președintele rus Vladimir Vladimir. spune Putin, citându-și prietenii evrei. https://tass.com/politics/1634177
  Adevăratul lider al guvernului genocid al Ucrainei: „Rabinul șef” Moshe Reuben Azman va fi eliminat.
  Azman pretinde că este un rabin evreu, dar sprijinul său public pentru regimul genocid din Ucraina arată clar că era un satanist. Acum este vânat activ de forțele speciale White Hat. Cel mai probabil ei îl vor găsi ascunzându-se în subsolul acestei uriașe Sinagogi a lui Satana care a fost construită de KM ca sediu pentru ferma lor planificată de animale satanice. Guvernul ucrainean „a adoptat legea 5831 cu privire la „Reglementarea transplantului materialismului anatomic uman”, care le permitea să transplanteze organe fără „consimțământul notarial al donatorului viu sau al rudelor sale”, a spus ea lumii. Mai multe dovezi că regimul ucrainean este satanic este genocidul în curs al bărbaților ucraineni deghizat în război. Până acum, peste 350.000 de bărbați ucraineni au fost măcelăriți, mulți prin extirparea de organe după ce au fost răniți. Acum TOȚI bărbații ucraineni cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani sunt recrutați și trimiși la moarte.
  Din moment ce lumea și-a dat seama că oameni neantrenați erau uciși în patru ore de la trimiterea pe front, acum se prefac că folosesc „trupe antrenate NATO”, folosind tancuri occidentale, artilerie și vehicule de luptă de infanterie în valoare de nenumărate miliarde de dolari. Totuși, toate acestea sunt trimise în zone de ucidere, așa că este încă măcel. https://sputnikglobe.com/20230617/scott-ritter-ukrainian-counteroffensives-second-week-ends-in-failure-1111243899.html
  „Fie generalul Milley este un idiot că măcelează în mod intenționat trupele ucrainene”, notează un veteran de război din Irak. „Am folosit aceste tactici și am înființat chiar eu KILL LANES ca inginer de luptă… În 1980, aveam lasere montate pe camioane care făceau găuri în tancurile M60 la 7 mile distanță”, spune el.
  Această realitate militară este motivul pentru care purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, spune că „Obiectivul demilitarizării Ucrainei a fost de fapt atins în mare parte”. Acest „șah-mat” nu marchează doar sfârșitul Ucrainei așa cum o cunoaștem noi, ci și al dominației occidentale care și-a mizat viitorul pe minciunile sale. Lumea multipolară s-ar putea naște în această vară la mai multe summit-uri internaționale. Un nou mod de a gândi care s-ar putea să nu mai fie corect, spune jurnalistul francez Thierry Meyssan.
  https://www.voltairenet.org/article219461.html0 Infrângerea în Ucraina înseamnă înfrângerea corporației americane.O fotografie a falsului secretar de stat american Blinken când a plecat recent într-o misiune eșuată de cerșit în Arabia Saudită arata steagul saudit în spatele liderului saudit Mohammed Bin Salman, dar steagul SUA nu poate fi văzut în spatele lui Blinken. Acesta este un semn că nu este privit ca un reprezentant al poporului SUA. Arabia Saudită a încheiat acum o alianță militară cu fostul nemesis Iran, precum și Pakistan, statele din Golf, Turcia și Egipt. Și China s-a pronunțat acum în mod clar în favoarea statutului palestinian. https://www.arabnews.pk/node/2321666/world Aceasta înseamnă că Israelul nu are acum de ales decât să-și răstoarne conducerea Mafiota Khazara și să facă pace cu vecinii săi dacă vrea să supraviețuiască. KM a pierdut pentru că cel mai mare instrument al puterii lor, controlul dolarului american, le scăpa din mâini. Arabia Saudită este doar o parte dintr-o listă tot mai mare de țări care separă orice dolar nou creat de corporațiile americane de dolarii aparținând restului lumii. Egiptul, de exemplu, tocmai a anunțat că va face același lucru. Acest lucru se întâmplă și în Africa, președintele kenyan Williams Ruto îndemnând statele africane să abandoneze dolarul american pentru comerțul intercontinental. Ceea ce este adevărat despre Africa este valabil și pentru majoritatea restului lumii. Pentru a înțelege cât de izolat este KM, uitați-vă la ceea ce s-a întâmplat la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF) din Rusia săptămâna trecută. În ciuda solicitărilor de boicotare din partea țărilor sclave ale KM din G7, 17.000 de oameni din 130 de țări s-au prezentat, a declarat secretarul executiv al comitetului de organizare al SPIEF, Anton Kobyakov, la o conferință de presă sâmbătă. Printre aceștia s-au numărat „aproximativ 150 de companii din 25 de țări neprietenoase”, a spus el. În total, tranzacții în valoare de 46 de miliarde de dolari au fost încheiate. https://tass.com/economy/1634347 Chiar și în țările G7, antipatia cetățenilor față de guvernul lor este larg răspândită. În Canada, de exemplu, 81% dintre oameni doresc ca liderul păpușilor Justin Castreau să fie îndepărtat. https://thepostmillennial.com/81-of-canadians-want-trudeau-out-of-power-poll Japonia și Germania au constatat o creștere a deceselor legate de introducerea vaccinării COVID. Având în vedere astfel de dovezi, nu este de mirare că Prof. Peter Hotez MD PhD – un scriitor de propagandă pentru The Atlantic – susține că medicii nu ar trebui să faca niciodata dezbateri cu „teoreticienii conspirației”. „Doar un propagandist care știe că nu își poate apăra poziția ar refuza 100.000 de dolari pentru a dezbate despre cel mai ascultat podcast din lume”, comentează un medic Mossad. Potul a fost mărit de atunci la 1,5 milioane de dolari, dar el încă refuză… https://www.zerohedge.com/political/double-talking-vaccine-scientist-refuses-debate-rfk-jr-despite-15-million-charity-pot
  Adevărul învinge. După ce peste 230 de milioane de americani au fost vaccinați împotriva Covid-19, adică 70% (230.637.348 în total sunt considerați complet vaccinați), toate cele trei vaccinuri Covid din SUA au fost acum rechemate. Aceasta înseamnă că procesele pentru crime de război împotriva producătorilor de vaccinuri sunt inevitabile. Cu toate acestea, avem de-a face cu șobolani încolțiți care se luptă literalmente pentru viața lor. „Următoarele 3-6 luni vor fi cel mai mare război spiritual extrem împotriva [poporului] de către elitele conducătoare ale planetei.
  Se pregătesc o nouă pandemie, dezastre, incendii, aruncă totul în aer. Ei spun ce vor să facă în publicitate, în muzică, în modă etc.”, avertizează surse de informații poloneze.
  Vor încerca ceva și în finanțe. Oficialii Rezervei Federale publică lucrări de cercetare care vorbesc despre „frecări ale băncilor”, adică împiedicarea oamenilor să-și scoată banii din bănci și prevenirea fuziunii bancare. Aceasta înseamnă că s-ar putea pregăti să-ți confiste banii. Ca semn al disperării lor, urmăriți o emisiune de televiziune Stephen Colbert în care „sacrifică” un copil uman. O sursă Mossad spune așa. „Colbert este un satanist. Videoclipul atașat este bolnav, nu amuzant. Un alt semn al cât de degenerate sunt lucrurile în Occident este un bărbat prins făcând sex cu un copac în Wiltshire, Anglia. Și, în sfârșit, vedem din ce în ce mai multe pregătiri pentru un fel de eveniment „extraterestru”. Fostul agent special FBI John DeSouza avertizează: „Nu vor fi extratereștrii cei care ne vor ataca. Vor fi propriile tale guverne cu avioane create de om.” ‘’

  • caci psihopatii se usureaza in drum

  • şi răspândesc astfel doar rahaturi ultra împuţite, ca ei.

 6. ,,Marinarii Statelor Unite l-au arestat luni dimineață pe fostul director FEMA, Brock Long, acuzându-l de conspirație sedițioasă și trădare. În august a acelui an, Long s-a confruntat cu primul dezastru natural major al mandatului său, sub forma uraganului Harvey. El a declarat că uraganul va fi probabil înregistrat în Texas drept „cel mai grav dezastru văzut de stat”, perioada de recuperare estimată să dureze „mulți ani”.
  Ignoranța lui Long sau incapacitatea de a-și controla subalternii au contribuit în mare măsură la pagubele și la bilanțul morților. Pe măsură ce vânturile au zdrobit acoperișurile iar ploaia torenţială a transformat străzile în râuri, agenții FEMA care au furat au jefuit casele inundate și i-au chinuit pe locuitorii care au înfruntat furtuna. Agenții FEMA au jefuit locuitorii sinistrati de bani și arme așa cum au făcut si când uraganul Ian a lovit sud-vestul Floridei. Mai mult decât atât, Gestapo-ul FEMA i-a îngrădit pe cei fără adăpost, inclusiv pe veterani cu handicap și săraci, și i-a adus la bordul unei barje FEMA acostate în portul Houston. Cei răpiți nu au mai fost văzuți niciodată și sunt presupuși morți. Când Trump a aflat de criminalitatea FEMA, l-a confruntat pe Long, care a negat responsabilitatea și a spus că „agenții necinstiți” trebuie să fi „luat lucrurile în propriile mâini”. După o lungă discuție, Long a promis că îi va duce pe făptași la ușa lui Trump. Trump i-a dat lui Long 24 de ore pentru a-i găsi sau să se confrunte el însuși cu un tribunal militar. Dar Long a fugit. „Acum știm că Brock Long a fugit din țară. A cumpărat un bilet la Buenos Aeries și s-a ascuns acolo. A stat în Argentina până când a încercat să se strecoare înapoi în SUA.
  ,,Stiam că va veni.” „Nu, nu, nu poți să-mi faci asta. N-am făcut nimic”, a strigat Long în timp ce pușcașii marini îl prindeau, legându-i încheieturile și gleznele. „Brock Long se va confrunta cu un tribunal militar”.’’

 7. semnat B.T.I
  baiatu cu inima mare:
  recomandam o scanare,
  „cord marit” dauneaza grav proceselor mentale.

  piedone e o lepra,
  acum in libertate;
  A FOST RESPONSABIL!

  • Oamenii inteligenti intotdeauna analizeaza argumentele pro si contra.
   Eu am prezentat argumetele politice care au dus la acel genocide.
   Voi Platitii nu aveti minte nici cat o gaina si nu puteti argumenta nimic, limitandu-va doar la injuraturi pentru ca atat va poate neuronul vostru drogat. Ca sa spui doar ca nu-i adevarat sau ca ,,a fost responsabil”, dovedeste ca Platitii sunt IDIOTI IRECUPERABILI si TICALOSI de ultima speta.
   In acel incendiu provocat au murit tineri fara vreo vina datorita arsurilor dar si gazelor toxice.
   Imi amintesc ca focul s-a raspandit foarte repede pe sub plafonul care incepuse sa arda, aratand ca flacara provenea de la un gaz care care statea suspendat deasupra celor din club, fiindca cele mai multe gaze inflamabile au densitatea mai mica decat a aerului si prin urmare se ridica.
   Practic, materialul cu care erau capitonati peretii si tavanul pentru a nu reflecta sunetul sa nu creeze reverberatie, era imbibat cu acel gaz. A fost neve de o scanteie, care si ea a fost provocata aparent neintentionat, si s-a declansat iadul.
   Medicii au declarat ca li s-a gasit victimelor in plamani un gaz format din mai multe componete bizare si multe necunoscute de ei, care nu proveneau de la fumul degazat de materialele care ardeau in club.
   Au fost tineri care au scapat din incendiu dar au murit in cabinet pe scaun in timp ce stateau de vorba cu medicul.
   In aceste conditii de ce a fost vinovat un primar, indiferent cum l-ar fi chemat ?
   Expertiza tehnica a fost masluita si pentru a se abate atentia de la cazul concret care incepea sa se devoaleze, a aparut ZoiAnus Original si o trupa de IDIOTI ca si el, care au inceput sa scandeze
   ,, Coruptia ucide !” si ,,Vrem spitale nu catedrale !”… Aceste lozinci bolshevice venite de la un presedinte de colonie erau clar manipulari si semnale catre Curva Justitzica ca verdictul este deviat si cazul nu mai necesita expertiza tehnica.
   In cateva zile cazul s-a focusat doar pe razbunarea politica si pe demisia lui Tonta Turcitul, care a stiut din prima adevarul dar nu l-a spus nici pana in ziua de astazi, pentru ca si el executa ordinele satanistilor, si avea bube in cap legate de activitatea de procuror – cazul procurorului care ,,s-a aruncat” de la etaj, etc.. Bombonel stie si el adevarul dar a tacut si continua sa taca dandu-se doar anal ist politic dupa absolvirea celei de-a doua facultati la Rahova, iar Tonta vorbeste din cand in cand ca un intelept al Sionului.
   Ca si in cazul ,,Apuseni”, mortii sunt vinovati si Piedone, care cam facea ordine prin firmele de casa capushe ale tuturor politrucilor penali, indiferent de partid, si ii deranja pe toti escrocii din Parlamentul Penal, asa ca trebuia ,,reeducat” dupa metote bolshevice.
   Sunt sigur ca multe adevaruri vor iesi la lumina si multi escroci ascunsi prin vilele lor facute din furat, vor primi tratamanetul binemeritat cu SREANGUROL si LOPATIN.

   • si tu sa iei muie

   • spus cu mult patos, dar adevarat.

 8. pt. cei care nu au inteles:
  -dl. Mihai se ocupa cu o teurgie.

 9. Nu uitați de gAURă !

  • Asadar si prin urmare vorbele îţi sunt băşini

  • Sobolane?

 10. …va fi România cu gAURă.

  • Sobolane rapciugos

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998