CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Strategie: pedeapsa lui Nastase, anuntata in debutul campaniei electorale

1 comentariu / 1542 vizualizări / 31 martie 2014

O atitudine deja strigătoare la cer – încăpățînarea Înaltei Curți de a redacta motivarea condamnării lui Năstase – are toate șansele să ascundă un calcul politicianist abil, respectiv obstrucționarea dramatică a campaniei electorale a PSD.

Concret, Tribunalul București a trebuit să amîne azi a patra oară luarea unei decizii privind stabilirea pedeapsei exacte a lui Năstase în dosarul Zambaccian, din cauză că Înalta Curte nu respectă termenul legal de 30 de zile în care ar fi trebuit să prezinte public motivarea sentinței din 6 ianuarie, în urma căreia Năstase a primit 4 ani de închisoare. Fără motivare, nu se poate lua în discuție contopirea de pedepse și cuantumul final al detenției.

Interesant de observat, s-a tras de timp din ianuarie pînă cînd noul termen a ajuns să fie stabilit la trei zile după startul campaniei electorale pentru alegerile europene.

Ceea ce înseamnă că nu mai trebuie decît ca decizia judecătorilor să fie în forma cea mai aspră cu putința, pentru ca în săptămîna respectivă, prima de campanie, mesajele electorale ale PSD să fie ca și îngropate de scandalul mediatic ce va izbucni în mod cert. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. ICCJ nu poate fi obligata sa respecte legea? Ea este stat in stat? De ce mai exista lege atunci, daca este calcata in picioare? Jalnice personaje, slugile basiste!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998