CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Studiu sociologic: Soros devine tot mai celebru si mai detestat in Estul Europei

2 comentarii / 2892 vizualizări / 4 martie 2018

Institutul Nézőpont din Ungaria a realizat recent o suită de sondaje în 11 state din Europa Centrală şi de Est: Ungaria, Germania, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croaţia, Serbia, România şi Bulgaria, fiind intervievaţi, conform agenției Hirado.hu, câte 1.000 de subiecţi în fiecare ţară.

Cercetarea a abordat şi imaginea formată despre George Soros. Csaba Fodor, managerul Institutului amintit, a afirmat că notorietatea miliardarului american a crescut iniţial de la 38 la 44%, iar acum a atins cota de 60%; el fiind prezent în conştiinţa comună mai ales în Ungaria şi România.
El a relevat că imaginea formată despre omul de afaceri este clar negativă în ţările în care notorietatea lui depăşeşte media. În aceste state, două treimi ai populaţiei nu îl simpatizează pe George Soros – a spus managerul.
În opinia lui György Nógrádi, expert în politici de securitate, citat de aceeași agenție, este de neînţeles de ce George Soros vrea să colonizeze Europa şi nu Statele Unite cu imigranţi. “De ce se distrează cu mine, dacă este atât de îngrijorat din cauza soartei imigranţilor africani?” – a întrebat el. György Nógrádi a adăugat că imigranţii nu se pot adapta nicăieri în Europa, iar acest lucru este parţial vina lor şi parţial vina societăţilor acceptante.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Am mai spus si cu alta ocazie:Soros, in sine , nu reprezinta nicio problema!In spatele lui sunt alte „organe” care actioneaza!Miliardarul isi plateste doar , prin reteaua de ONG-uri, „taxa de protectie”!De altfel, nici nu plateste prea mult, fiindca banii dati la ONG-uri i se scad din taxele datorate fiscului american!

  2. AFF isso me revolta mais de 300 pessoas sendo pagas para prender este bandido e nem vai ter protestos grandes meia duzia de gato pingado queimando pneus customer essay

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998