CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Stupefiant: in plina pandemie, Clotilde vrea reducerea curateniei in sector

2 comentarii / 2355 vizualizări / 30 martie 2021

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut consiliului local să voteze măsuri de reducere a curățeniei în cel mai mare sector al capitalei, dezvăluirea fiind făcută, pe Facebook, de consilierul PNL Sebastian Burduja.

”Două realități paralele. Sectorul 1 versus restul lumii. Uitați-vă în jurul nostru, la doar câțiva kilometri, în celelalte sectoare ale Capitalei. Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, derulează o amplă campanie de curățenie, aducând pentru prima dată ADP, Poliția Locală, operatorul de salubritate și aparatul primăriei împreună pentru același obiectiv – o comunitate curată. La Sectorul 2, Radu Mihaiu a început curățenia în oraș de la sfârșitul lunii februarie. Și în celelalte sectoare sau orașe din țară se spală străzi, se adună gunoaie, se plantează pomi. Pe scurt, ce ar trebui să facă orice primar gospodar la început de primăvară. Ce face și fiecare om gospodar în casa lui, în această perioadă: curățenie.
La Sectorul 1, lucrurile stau altfel. Consilierii locali au fost convocați aseară târziu într-o ședință de îndată, pentru a vota…diminuarea frecvențelor de măturat, spălat și stropit în Sectorul 1. În plină pandemie și contrar regulamentului valabil la nivel municipal privind frecventele. Fără nicio consultare, fără niciun studiu de impact, fără nicio evaluare a legalității. Fără un raport al modului în care actuala administrație verifică (sau nu) respectarea contractului de către prestator – în teren, acolo unde contează pentru cetățeni în viața de zi cu zi, nu în politica de toate zilele” scrie Burduja. (B.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Trăiască USR….
    Ați vrut USR!?
    Aveți USR….

  2. In sfarsit, am aflat si noi de ce-au gonit-o pe Clozilde si i-au gasit de servicii (!) pe la marginea UE! Pe langa multele lucruri bune si frumoase din Franta, cel mai mult m-a impresionat usurinta de a face curatenie intr- o mare de gunoaie generata de piete volane, manifestatii (mai „salbatice” decat la noi), mizeria de la metrou, din parcurile transformate in campinguri…plus strazile si stattiile „pardosite” cu mucuri de tigari (scrumierele sunt inexisente la Paris, toata fumatorimea – si e desttula – scrumeaza pe jos: cand am incerca sa arunc o tigara stinsa la cos, un individ inarmat cu-o matura mi-a atras atentia ca daca-ar face si altii ca mine, si-ar pierde locul de munca), ei bine, cand vezi unul din locurile astea, dupa „eveniment” ai impresia ca e nevoie de zile inttregi pentru a curata si totusi, dupa cateva ore zici c-au trecut minerii si-au plantat panselute…Cruelina asta pare sa vina din India, Pakistan…daca nu cumva e vorba de un alt experiment, gen: cum sa facem economie la curatenie, ori, mai degraba, cum sa deturnam multii bani pentru salubritate catre ONG-urile surori…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998