CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Stupefiant: Israelul arde, PNL se distrează și face politică în sinagogă

19 comentarii / 3472 vizualizări / 15 octombrie 2023

Gest absolut halucinant: în timp ce evreii ard la propriu și la figurat în țara lor, partidul de guvernămînt din România, PNL, organizează o reuniune politică, într-o atmosferă de maximă veselie, incluzînd selfieuri în lăcașul sfînt, nici mai mult, nici mai puțin decît în Sinagoga din Oradea.

”Cum altfel să îmi încarc bateriile mai bine? Cu multe doamne nemaipomenite la regionala Organizației femeilor liberale nord-vest, la Sinagoga „Sion” de la Oradea.Avem aici una dintre cele mai puternice echipe liberale din toată țara, care face investiții și asigură dezvoltarea județului Bihor cu Ilie Bolojan și Florin Birta” a scris, ieri, pe Facebook, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, alături de sumedenie de fotografii vesele.

 

”Partidul Naţional Liberal are capacitatea de a merge singur în aceste alegeri. Și sper să ne lămurim cât mai repede cu privire la calea de urmat și, mai ales, cu privire la ce ne vom asuma să facem. Trebuie să ne limpezim oferta liberală pentru țară.
PNL trebuie să promoveze politici publice pentru femei! Pentru că peste jumătate din electoratul PNL este format din femei. De aceea, îmi doresc să văd cât mai multe dintre doamnele de azi pe listele de candidați de anul viitor!
Legile trebuie să fie adaptate la nevoile femeilor, iar ele sunt cele mai în măsură să facă asta! Registrul pentru agresorii sexuali, extinderea ordinului de protecție, telemunca pentru părinții cu copii sub 11 ani și protejarea copiilor de extremismul online sunt doar câteva exemple de legi bune pentru sănătatea și securitatea familiilor, a femeilor.
Felicitări prietenei mele, Arina Moș, senatoare de Bihor, pentru eveniment și mulțumesc pentru aceste zile superbe în Oradea.
Bravo echipei și președintei Organizația Femeilor Liberale, Nicoleta Pauliuc!” mai scrie liberala. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

19 Comentarii

 1. 100% cumparati de jidovi.
  toata clasa politica asa zis romaneasca sta in 4 labe pentru iudei.

  • Cât mai costă un politician român? Să-l întrebam și pe Simeon gură de AUR.

   • si-ti curge un sloboz din ea

    • Ce ți-ar mai plăcea boschetarule să guști din nectarul dulce al idolului tău coleg de partid. Nebunule te-a luat și pe tine la ciocan Simeon gură de AUR ca pe fata aia violată la școala de partid și te-ai îndrăgostit? Sau te-a ignorat și d-aia stai cu gândul la măciuca lui toată ziua? :))

     Marș înapoi în scorbura din care te-ai târât lighioană spurcată, zoaie împuțită, susținătoare a genocidului palestinienilor, că împuți locul cu prezența ta jegoasă spurcăciune satanică ce ești. Mergi la idolul tău Simeon ce se face preș în fața sioniștilor genocidali și i-ai limba-n în bot dacă îți place așa de mult de locul în care-a stat dânsa.

     • jegule bolnav

     • jeg

   • jegule de sub sula belita

 2. ambii copii ai alinutei au nume evreiesti.

  • Salteluta Alinuta se grabeste sa celebreze victoria israeliana.

   • daca esti bou si doar asta vezi

 3. : STUPEFIANT: ISRAELUL ARDE, PNL SE DISTREAZĂ ”
  Care Israel arde, d-le BTI?
  Fasia Gaza este deja inclusa in Israel?
  Una este sa nu atingi nici cu o floare ‘poporul ales’ ca nu e permis ( au legi care-i protejeaza!) si alta este sa devii mincinos platit cu ceva arginti. Rusinica!

  • israelul arde ! Freci pula si in pauze faci postari cretine.

 4. Bă boule, nu mai înjura grețos,ca un liceean sifilitic, comentariile altora sub anonimat! Tu ai un site de politică, sau o groapă de căcat?
  Găsește-ți alte plăceri, eventual o muiere care să te ia între picioarele din spate. Dacă nu te suportă, plătește-o.

  • Îţi vorbeşti singur în oglindă, căci doar tot tu comentezi şi împotriva ta.

 5. @Pulins, Esti Prost
  Cum sa raspunzi umuia care se ascunde sub anonimat?
  Nu-i raspunzi!
  Unii presupun ca sub anonimat ar fi chiar autorul; attfel nu ar permite atatea mascari pe site.
  Si Janus avea doua fete…

  • nu e presupunere, ci o certitudine

  • The page you are looking for doesn’t seem to exist.

   Why don’t you try Search or back to home page

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998