CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stupefiant: Kovesi si Coldea au arestat oameni pentru a bloca schimbarea legilor Justitiei

3 comentarii / 8980 vizualizări / 19 februarie 2018

Fostul șef al SPP, gen.Dumitru Iliescu, lansează o nouă serie de acuzații extrem de grave la adresa statului-paralel, afirmînd, într-o postare pe Facebook, că șefa DNA și fostul nr.2 în SRI au recurs la arestări de oameni doar pentru a bloca modificările la legile Justiției.

”Va intrebati probabil de ce nu au fost finalizate pana acum Legile Justitiei, punerea de acord a legislatiei penale cu deciziile Curtii Constitutionale, sau raportul ministrului justitiei privind activitatea doamnei Kovesi” scrie Iliescu.
”Eu cred ca nu s-a dorit acest lucru, ca au fost momente in care s-au purtat negocieri intre liderul PSD si sefii structurilor de forta, negocieri care au afectat pe multi din conducerea partidului, dar si pe noi toti. Coldea , Maior si Kovesi au stiut ca pot sa-l determine pe domnul Dragnea, atunci cand este nevoie, sa nu permita luarea masurilor care i-ar putea afecta. De aceea i-au pregatit dosarele despre care am facut vorbire in postarile anterioare, cu care l-au santajat de fiecare data cand au considerat necesar. De cate ori facea cat un pas gresit ii aratau pisica si ii luau cate un apropiat. Multi dintre ministrii nostri au facut frisoane din cauza dosarelor fabricate de catre structurile de forta care, prin intermediul domnului Dragnea, si-au conservat privilegiile. Persoanele care si-au permis sa ia atitudine fata de structurile de forta ori sa propuna masuri care sa le diminueze influenta in viata politica, au fost excluse din partid, sau in cel mai fericit caz marginalizate” mai spune generalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Daca ar fi posibil, tara asta asa cum arata acum, ar trebui daramata si construit totul de la zero.

  2. @ Considerați că generalul Iliescu a sesizat și instituțiile ce au atribuția de a ancheta asemenea încălcări ale legii ?

  3. […] 2 comentarii / 5512 vizualizări / 19 februarie 2018 […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998