CURS VALUTAR
1 EUR = 4.8962 RON DOWN | 1 USD = 4.5550 RON DOWN | 1 GBP = 5.5088 RON UP

Stupefiant: ”Romania libera” indeamna la asasinarea violatorilor de la Vaslui

4 comentarii / 3387 vizualizări / 24 iulie 2015

Cel mai șocant articol din presa ultimei perioade este, probabil, editorialul de ieri al ”României libere”, în care autorul afirmă că cei șapte violatori de la Vaslui ar trebui asasinați cu sînge rece de către tatăl victimei, pentru că merită să plătească prețul suprem pentru fapta lor, iar tribunalele românești sunt corupte. Pentru ca stupefacția să fie deplină, editorialistul susține că, oricum, cei șapte tineri vor fi uciși în închisoare, dacă vor fi condamnați.

Editorialistul ”R.L.” amintește legendara, dar și ilegala operațiune ”Mînia lui Dumnezeu”, a Mossadului, din anii 70, în urma căreia au fost vînați și asasinați, unul cîte unul, autorii atentatului contra sportivilor israelieni de la Jocurile Olimpice Munchen 1972.

El sugerează tatălui victimei de la Vaslui o soluție similară: ”Dacă aș fi fost tatăl fetei din Vaslui, aș proceda în același fel. Nu mi-ar păsa de deciziile Tribunalului Vaslui, pentru că știu că tribunalele sunt corupte, iar statul la fel de corupt. Nu mi-ar păsa de reacția „comunității“ și nici de publicitatea cazului. Aș acționa în secret, pe tăcute, pentru a fi sigur că fiecare din cei șapte va plăti prețul suprem pentru fapta lor”.

Autorul articolului mai susține că cei șapte suspecți în cazul de viol vor muri, oricum, în pușcărie, dacă vor fi condamnați, de mîna altor pușcăriași, confundînd, aiuritor, violatorii cu pedofilii – categorie care, într-adevăr, nu are un trai prea ușor după gratii:

”Oricum, cel mai probabil este că s-ar întâmpla de la sine. Crima organizată, așa nemiloasă cum este, are propria etică și există șanse minime ca, odată condamnați, autorii violului să supraviețuiască timpului petrecut în închisoare. În alte părți ale lumii apar frecvent știri despre violatori de copii care, scăpați din neglijență voită sau nu în mijlocul celorlalți condamnați, sfârșesc torturați și uciși în închisoare. Dacă aș fi tatăl fetei, aș face tot ce pot să nu las lucrurile la voia sorții” conchide editorialistul. (B.T.Iacob)

 

foto: nasul.tv

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Eh, ce va spusai, ca faceti valuri si spume la gura de pomana? Iaca, violata vrea „clementa” pentru cel care a violat-o „cu blandete”, „in mod normal”! Oare NU simtiti ironia? „A fost violata in mod normal”! Bai, ai de semnarati petitia, tot mai vreti sa castrati niste baietasi care au fost ademeniti de o parasuta ieftina, urata si proasta? Mai vreti sa-i dati „terapie” si „vacante la mare”? Maruta, ia zi, parc-ai vrea si tu s-o violezi acum dupa ce te-a bagat in gura CNA-ului, eh? Sunteti de rasul curcilor, baaaaaaa!

  2. Alina Gorghiu, nu vrei si mata „un viol in mod normal”? Asa, de plictiseala…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998