CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stupefiant: Zgabercea pleaca iar in SUA sa-i schimbe pampersii lui Nicusor Constantinescu

0 comentarii / 1255 vizualizări / 17 iulie 2014

Luna trecută a stîrnit mari valuri dezvăluirea de presă potrivit căreia producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea, s-a aflat în SUA timp de mai multe săptămîni pentru a-l îngriji pe Nicușor Constantinescu, șeful CJ Constanța, aflat în plină anchetă a justiției.

Informația a fost confirmată de însuși Radu Mazăre: ”“Producătorul general de la TVR, domnul Zgabercea, a stat cu Nicuşor o lună în apartamentul în care stă şi ştie foarte bine, mai bine cei de la TVR îl sunau pe Zgabercea să-l întrebe, care este şeful lor. Spitalul John Hopkins are un contract cu un bloc de apartamente unde sunt cazaţi şi stau cei care sunt trataţi post-operator, ambulatoriu, acest contract există depus la instanţă. Zgabercea a stat o lună acolo. Numai când este în caz foarte grav se mută de acolo, intră la urgenţă şi se internează ceea ce s-a întâmplat de câteva ori. În America oamenii sunt trataţi altfel decât în România, nu stai în spital luni de zile. Dacă producătorul general al TVR a stat şi l-a îngrijit pe Nicu o lună, să-l sune pe ăla şi să-l întrebe unde stă şi cum stă Nicu, că-i explică. Zgabercea a stat o lună, i-a scos plosca, i-a pus pamperşii, ştie exact Zgabercea. Şi-a luat omul concediu, că e prietenul lui Nicu şi l-a îngrijit o lună”, a afirmat, conform Mediafax, Radu Mazăre.

Nici nu se liniștiseră valurile stîrnite de informația în cauză, cînd Zgabercea a făcut o nouă cerere către conducerea TVR să plece în SUA, chipurile pentru documentare, timp de alte trei luni de zile.
Surse din TVR afirmă că între producătorul general și Stelian Tănase, președintele instituției, s-a iscat un conflict, primul refuzînd să semneze pentru salarizarea unor jurnaliști aduși în instituție de Tănase, acesta, la rîndul lui, nesemnîndu-i lui Zgabercea documentele pentru deplasarea în SUA. După zile bune de negocieri și scandal, s-a încheiat un armistițiu: Zgabercea a semnat pentru salarii, iar Tănase i-a acordat dreptul de a pleca mîine în SUA, dar numai pentru o săptămînă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998