CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stupoare în direct la Antena 3: Laufer susține că ex-deputatul Marian Cucșa e ”amanta lui Simion”

1 comentariu / 10561 vizualizări / 1 martie 2024

Președintele partidului Forța Identității Naționale (FIN), Ilan Laufer, a anunțat azi că formațiunea sa se va separa de George Simion și de AUR, în urma unei decizii unanime a membrilor. Cîteva ceasuri mai tîrziu, prezent live în studioul Antenei 3, fostul ministru a făcut o afirmație-șoc, conform căreia fostul deputat Marian Cucșa ar fi amanta lui George Simion.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Laufer afirmă că Simion a încălcat în mod grav mai multe articole din protocolul de colaborare, dar și că și-ar trata partenerii „cu dispreț și umilință”.
Prezent ulterior la Antena 3 în studio, Ilan Laufer a spus că AUR e un partid condus din exterior de aceiași sforari care ar fi creat și USR, iar lui George Simion îi vin indicațiile în plic de la șefii lui, patronii mișcării #Rezist de unde ar proveni și liderul AUR.

”Astăzi o pune pe amanta lui, pe dl.Cucșa, amanta domnului Simion, să mă atace pe mine….” a spus Laufer. Chestionat de moderatorul perplex, Laufer a explicat ”așa se mai discută pe la colțuri”.

Fostul deputat Marian Cucșa, în prezent președintele Partidului Republican, l-a atacat azi pe Laufer, pe Facebook, afirmînd că acesta este un om al lui Florian Coldea:

”Generalul Coldea, slugile sale din media și din mediul de afaceri, conservele sale din politică au fost activate pentru a distruge AUR. În încercarea de a se salva, după apariția investigațiilor media din ultimele săptămâni despre afacerile ilegale ale lui Florian Coldea, acesta a decis să își activeze conservele din politică. Un om care a făcut zeci de milioane din comisioane și trafic de influență, un om care i-a băgat la pușcărie pe români pentru a vinde țară vrea acum să pună Președintele României(…) Dacă Ilan Laufer face aceste lucruri crezând că Florian Coldea îl va scapă de problemele penale sau dosarele de la diferite parchete se înșală, Coldea și-a băgat la pușcărie toți aliații. Poziția oficială a Alianței AUR este că Florian Coldea este direct responsabil de abuzuri, fapte ilegale, încălcări ale Constituției împotriva românilor, împotriva oamenilor de afaceri români și împotriva intereselor României. Mai mult, Coldea a fost în toată activitatea să cel mai mare dușman al mișcării unioniste și a făcut jocurile unei puteri estice împotriva României”, a mai scris Cucșa, fost lider al Comisiei SRI (foto, alături de partenera sa de viață).

În emisiune a intervenit ulterior prin telefon și Marian Cucșa, care l-a somat pe Laufer să prezinte dovezi, altfel îl va acționa în instanță: ”Așa ceva nu se spune în public cu atît mai mult cu cît poziția mea față de familia tradițională e cunoscută”. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] Autor: Bogdan Tiberiu IacobSursa: inpolitic.ro […]

Nu sunt permise comentariile.

STRTIME=1662721998