CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Stupoare maxima: Europarlmentar spaniol anunta implicarea P.E. in schimbarea regimului din Polonia

11 comentarii / 5356 vizualizări / 28 ianuarie 2022

Europarlamentarul spaniol Esteban González Pons, vicepreședinte al Partidului Popular European, condus de polonezul Donald Tusk, a acordat un interviu șocant pentru euractiv.pl, în care a anunțat că europarlamentarii vor încerca să-i ajute pe polonezi să-și schimbe guvernanții, o declarație care a provocat indignarea politicienilor polonezi.

Esteban González Pons este de așteptat să conducă o misiune a Parlamentului European în februarie pentru a investiga informațiile despre presupusele interceptări telefonice făcute de regimul de la Varșovia prin programul Pegasus. Într-un interviu acordat Euractiv.pl, acesta a spus că scopul misiunii ar fi să verifice la ce a fost folosit programul. Și a avertizat: ”Cu toate acestea, dorim ca polonezii să știe că acțiunile guvernului polonez care vizează drepturile și libertățile omului vor avea consecințe financiare”– a spus el, deși a recunoscut că „este prea devreme să vorbim în detaliu”.

Și apoi a lansat afirmația nucleară: ”Vom încerca să ajutăm societatea poloneză să schimbe autoritățile, care nu par a fi bune pentru Polonia”.

Cuvintele lui González Pons au provocat indignare în rândul politicienilor din coaliția de guvernământ, conform publicației Niezalezna.
”Declarația lui Esteban Gonzalez Pons, făcută într-un moment de sinceritate, nu lasă nicio îndoială: scopul „misiunii de observație” pe care o pregătește nu este de a investiga faptele, ci de a schimba puterea în Polonia. Faptele nu vor conta. Concluziile finale au fost deja stabilite. Este o rușine pentru Parlamentul European”, a declarat Paweł Jabłoński, secretar de stat în Ministerul polonez al Afacerilor Externe.
”Aceasta este o afirmație absolut scandaloasă care dovedește, confirmă și dezvăluie intențiile reale ale opoziției. Ea vrea să răstoarne guvernul ales democratic din Polonia” – a declarat și purtătorul de cuvânt al PiS, partidul de guvernămînt în Polonia, Anita Czerwińska. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. Polska, uitați-vă la România dacă vreți să vedeți gaura neagră în care veți ajunge cu ajutorul mUE…

 2. & https://www.youtube.com/watch?v=w71axFOXMhY&ucbcb=1 ,
  domnu’ Adrian Năstase mai amintea de ăsta în discursurile dumnealui, ?

 3. gura pacatosului adevar graieste! Cand constatam zi de zi ca lucrurile in directia asta merg, sar tot felu de deontologi si acuza de teorii ale conspiratiei. Acolo la Bruxel, s au adunat o sleahta de contopisti care au o agenda clara – instaurarea unui guvern discretionar european. Aparitia unor pete de culoare, ca si Terhes, ii consterneaza pe papusari care vor face orice sa i elimine. Deocamdata devoalam planul acestor trepadusi (gonzales asta..) care sunt telecomandati..

 4. Popularii europeni au adus statul de drept, dar in special multa prosperitate, si in Romania. Dar numai pentru ,,baietii destepti” din energie si pentru ,,cetatenii lumii” de pe scena politica. ,,Sa traiti bine!”, e cel mai cunoscut slogan popular european din Romania. Urmat de ,,Romania educata”.

 5. UNIUNEA EUROPEANA A JEFUIT TARILE EUROPENE SI S-A OCUPAT SA ACORDE PROTECTIE JEFUITORILOR SI TRADATORILOR. POLONEZI, NU FITI PROSTI SI NU LASATI TARA PE MANA POPONAUTILOR SI CURVELOR CA URSULA …MOARTE U.E.! BANDITII CARE SE PRETIND LEGUITORI….
  PUSCARIABILII ROMANIEI SUNT ACOLO DREPT LEGIUITORI….SIBERIA ESTE NECESARA EUROPARLAMENTARILOR U.E….PRAFUL SI PULBEREA SA SE ALEAGA DIN UNIUNEA EUROPEANA SI DIN TOTI CEI CE STAU IN BRUXELLES DUPA CE SI-AU JEFUIT PROPRIILE POPOARE….NU-I ASA DOMNU MILITIAN VAMES BLAGA? NU-I ASA TRADATORULE SI BETIVULE, BASESCU! ARDE-V-AR FOCUL TOT NEAMUL BLESTEMATILOR!

 6. In 1956, subumanu asta ar fi fost ori spinzurat ori ars de viu de patriotii unguri , in Ungaria.

  Astazi subumanu in numele Lagarului Ioropean , o constructie Zionista, vrea inrobirea a milioane de oameni.

  Actiunile patriotilor unguri din 1956 impotriva unor astfel de subumani, devin mai actuale ca oricind…..

 7. Ha ha ha
  Un nou puțin în cutia „magica” numita pompos UE…
  Construcție artificiala de după WW2
  Aceiași Marie cu altă Pălărie…
  Prietenii știu de ce…
  Polska nu uita..nu pleacă capul..
  Eventual ataca blindatele cu cavaleria ….simbolic vorbind…

 8. A se citi PIRON

 9. Acum au și anunțat. La noi au acționat fără să anunțe și nu doar o singură dată, deci au experiență.

 10. Ce e mUE? O organizatie de asuprit popoarele Europei, de batut cu pumnul in masa si de tinut sub papuc populatiile. Cine iese din rand, e taxat. Doar ca s-au lovit de doua popoare cu personalitate care nu admit sa fie calcate in picioare: polonezii si ungurii.

 11. Polonezii trebuie sa sanctioneze financiar guvernul si statul spaniol pentru represiunea politicienilor cataloni. Pentru incalcarea drepturilor omului in regiunea Catalonia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998