CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Stupoare maxima: fostul premier Viorica Dancila s-a inscris intr-un partid anonim

4 comentarii / 2381 vizualizări / 29 martie 2022

Fostul lider al PSD și premier al României, Viorica Dăncilă anunță că a demisionat din PSD și s-a înscris într-o nouă formațiune politică, complet necunoscută în spațiul public, o mișcare cel puțin bizară, am spune. Partidul ales de Dăncilă se revendică de centru-stînga, ceea ce înseamnă că va juca pe partea de eșichier politic a PSD, fostul ei partid.

„Cred că mulți dintre d-vs v-ați întrebat dacă mai există o șansă ca România să ne aparțină. Mi-am pus și eu, de nenumărate ori, această întrebare, și da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formațiuni politice noi. Partidul <Națiune Oameni Împreuna> (NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroși, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris Dăncilă azi pe Facebook.

Ea mai spune că se simte trădată de social-democrați:

„Nu eu i-am tradat, ei ne-au trădat pe mulți dintre noi, au dezamăgit încrederea acordată de foarte mulți români. Mi-am asumat activitatea mea publică, cu bune și rele. De aceea, sunt convinsă că revenirea mea în politică va atrage și multe critici. Însă, ca un om care își iubește țara, ca un bun român, nu pot sta deoparte când văd că lucrurile nu merg bine. Nu am ales să revin în politică pentru a crea sau a întreține divergențe cu cineva sau pentru a ataca celelalte formațiuni politice, chiar dacă am fost atacată cu încrâncenare și agresivitate, chiar din interiorul partidului din care făceam parte. Am revenit în politică pentru a crea consens, pentru un vis mai vechi în care politica poate fi și altfel, o politică în care interesul personal și cel de partid să fie înlocuit cu interesul național”.

Partidul cu nume ciudat, ”Națiune Oameni Împreună (NOI)” s-a lansat pe 2 februarie, la Cluj, și are în conducere nume obscure precum Bogdan Petrescu, Francesco Șerban, Iulia Hirică sau Răzvan Gogoț. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Proaspătul președinte AUR, George Simion, a anunțat victorios aseară la Realitatea Plus faptul că în România vor apărea noi partide care vor câștiga puterea. Desigur sub conducerea AUR care va deveni majoritar prin absorbția celorlalte. Deci, trebuie să vă așteptați ca la viitoarele alegeri meniul politic să se diversifice copios. Pe lângă tradiționalul „ciolan cu fasole” (PNL-PSD,), răsuflata „varză de Bruxelles” (USR), înăcritul „gulaș cu papricaș unguresc” (UDMR), promițătorul „mușchi țigănesc mioritic” (AUR) vor apărea puiul fript la ceaun, sărmăluțele în foi de viță și crapul de Dunăre la tavă de argint. Românul înfometat va degusta din toate și se va întoarce la ciorba lui cu ștevie și urzici.
  Concluzia.
  Fiecare român trebuie să se schimbe pe sine și să nu mai aștepte schimbarea de la tot soiul de travestiți în feți frumoși încălecați pe cai albi.

 2. @Militaru – Neamul Românesc
  -ciorba de stevie e foarte buna!

  • Aceasta este morala expunerii. Românul trebuie să se întoarcă la origini.

  • Vasilică Militaru este o persoană cu probleme psihice acute şi cu obsesii împotriva celor din cauza cărora crede el că nu a avut nici o realizare în viaţă sau un loc de muncă adevărat: de la patriarhul Daniel la George Simion. E arătat şi aici:
   https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998