CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stupoare: Rares Bogdan, in uniforma de husar rus

3 comentarii / 3427 vizualizări / 20 mai 2017

Un portret al realizatorului TV Rareş Bogdan, creație a artistului moldovean Victor Ceban a fost expus la Muzeul Naţional al Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti, în cadrul unei expoziţii intitulate ”În Oglindă. Expresii plastice”, spre stupefacția a numeroși confrați de breaslă, care scriu, pe Facebook, că e prea mult chiar și pentru el.

Cu adevărat ciudat e modul în care e înfățișat jurnalistul Realitatea TV, post acuzat adesea de simpatii pro-ruse: în uniformă de husar țarist de acum mai bine de un secol și jumătate, după cum se vede și din colajul de mai sus, unde prezentăm o pictură celebră cu un husar rus, expusă la muzeul Ermitaj din St.Petersburg.
De ce a fost aleasă această ipostază ieșită din comun?
Care să fie mesajul? (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Un personaj sulfuros, alunecos, iubitor de sine si atat! Adica o NULITATE! Ma intreb ce grad are uniforma !
    Cultul personalitati e in mintea celor multi pitici urmasi ai Marelui conducator …ce naiba, acum avem democratie! Pacat ca nu stim cu ce se mananca ! Acest individ infect face propaganda cu un singur scop: sa nu falimenteze postul tv slugarnic in toate cele; doar se stie ca la Tribunalul Bucuresti este in curs falimentul postului respectiv!

  2. Cine e Rares Bogdan?

  3. Pt. Marinelu: Eu nici nu i-am pronuntat numele ! Are si el rolul lui scris nu de el…un biet slugoi …macar daca ar fi singurul! Vezi „cazul Patraru de la cealalta oficina ….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998