CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Stupoare: securistul lui Basescu afirma ca acesta e de o ”ticalosie colosala”

1 comentariu / 3734 vizualizări / 26 august 2015

Stupefacție maximă pe Facebook: fostul ofițer DIE Silvian Ionescu, fost șef al Serviciului de Informații Economice și Politice pe Europa de Vest din Securitatea comunistă, postură din care l-a avut ca subaltern pe Traian Băsescu, pe atunci șef al reprezentanței Navrom la Anvers, afirmă despre acesta că e de o ”ticăloșie colosală”, pe care puțini i-o cunosc cu adevărat.

”Cu ticalosia noastra nationala, am trait in 10 ani doua proceduri de exceptie rarisima in democratie: suspendarea presedintelui! Nu sunt avocat al faptului ca acel presedinte nu era ticalos. Sunteti putini cei care ii cunosc ticalosia colosala! Procedura, insa, nu e normala, e exceptionala! Si noi am facut-o exceptionala nu in sute de ani, ci in patru!” afirmă Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Untitled

Chiar dacă subiectul postării e altul, ceea ce e de reținut, în opinia noastră, e această opinie vizavi de caracterul fostului președinte exprimată de unul dintre persoanele care l-au cunoscut cel mai bine de-a lungul vieții, ba chiar a fost responsabil, se spune, cu o parte din pregătirea sa de specialitate. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Doresti un venit in plus?Poti castiga lucrand pe calculator cat vrei de acasa.Cei interesati pot trimite text info la adresa de email co**************@ya***.com

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998