CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Stupoare, Udrea se transforma in Vadim: ”Vreau nationalizarea fabricilor!”

1 comentariu / 2096 vizualizări / 19 octombrie 2014

Candidata PMP, Elena Udrea, a postat pe Facebook un mesaj stupefiant, prin care anunță că susține naționalizarea tuturor fabricilor românești care au fost naționalizate prost ori au sfîrșit închise, ceea ce ar însemna, practic, majoritatea zdrobitoare a acestora.

„Eu propun, și îmi asum acest termen, naționalizarea întreprinderilor, a fabricilor, a obiectivelor economice care au fost privatizate prost, a acelora pe care cei care le-au privatizat nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale și care au fost închise sau ruinate, așa cum se întâmplă în toată țara. Propunerea mea este să naționalizăm aceste obiective economice, să le aducem înapoi la stat și să facem cu ele ceea ce avem nevoie” scrie candidata PMP. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Sunt pur si simplu ingrijorat ca nimeni nu reactionaza la asemenea populisme de cea mai joasa speta.Ar mai urma poate,numai scutirea de impozite a unor categorii de oameni ! Cum va inchipuiti,ca in dispretul grosolan al Constitutiei,care garanteaza proprietatea s-ar putea realiza o nazbatie ca asta,proprie regimurilor nedemocratice ?Cum ar putea trece ea de Curtea Constitutionala ? Cum ar fi privita ea de eventuali investitori din afara si de organismele UE(incusiv de Curtea Europeana a Drepturilor Omului )?In opinia mea,acest slogan este expresia disperarii (firesti)fata de sondajele in berna ale candidatei care se lupta din rasputeri sa atinga si ea ceva pe langa 10%!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998