CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9696 RON UP | 1 USD = 4.6874 RON UP | 1 GBP = 5.7148 RON UP

SUA, veste ”minunată”: Războiul din Ucraina va afecta economia mondială mulți ani de acum înainte

6 comentarii / 1975 vizualizări / 24 august 2022

La împlinirea a șase luni de război în Ucraina, ambasada SUA la București face anunțuri deloc liniștitoare, potrivit cărora războiul din Ucraina va avea consecințe negative asupra securității alimentare și asupra economiei la nivel mondial, ”mulți ani de acum înainte”.

”Trebuie să rămânem uniți în sprijinul pe care îl acordăm suveranității, democrației și aspirațiilor europene ale Ucrainei. Agresiunea Rusiei în Ucraina este unul dintre cele mai importante evenimente pentru Europa, de după cel de-Al Doilea Război Mondial. Militarii ruși au comis crime de război și atrocități, iar războiul purtat de ei în Ucraina va avea consecințe negative asupra securității alimentare și asupra economiei la nivel mondial, mulți ani de acum înainte” se arată într-un material semnat de locțiitorul de ambasador, David Muniz și difuzat pe siteul ambasadei. (B.).)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Mulțumim sfinților profeți ai SUA. Fără ei nu ne-am fi dat seama că declanșarea războiului din Rusia va însemna decinul economic al UE și revigorarea economiei SUA aflată în colaps. Dăm slavă dumnezeului americanilor care știe să pună la punct dușmanii SUA. Rusia a luat locul Chinei diabolizată de păcăliciul de Trump. Pentru cititorii mai puțin pregătiți, acesta este un pamflet!

  • Oricum ai da-o, tot a prostie arată ce borăşti din tine.
   Un pamflet ar trebui să fie măcar inteligent.
   Prostiile nu sunt pamfllet. Iar păcălici eşti din plin chiar tu, nu Donald Trump.
   Vorbeşti ca proasta, să te afli în treabă. Şi întotdeauna pe lângă subiect.
   Subiectul era că evreul de David Muniz ne cere sa fim solidari în continuare cu evreul de Zelensky şi jewKraina lor şi să acceptam foamea şi lipsurile pentru asta, din înalta virtute principială.
   Munz ne cere ceva (”Trebuie să rămânem uniți în sprijinul pe care îl acordăm suveranității, democrației și aspirațiilor europene ale Ucrainei”), nu ne anunţă ceea ce ştiam, un declin economic european, cum interpetezi tu „pamfletic”, dovedind o gravă lipsă de înţelegere.

 2. Niste idioti. Numai din cauza lor se intampla ceea ce traim acum. Astia tot o tin cu democratia, tocmai ei care o calca in picioare?! Un comunicat dezgustator, bun poate pentru prostii care s-au aliat cu ei. Democratie in Ukraina? Pe care tocmai ei au spoliat-o, corupt-o, indatorat-o si acum o distrug de tot. Agresivii Planetei si distrugatorii speciei umane, asta sunt.

 3. Tot la implinirea a sase luni de la inceputul razboiului, America si Imperiul Hegemonic al Vestului au suferit o infrangere dureroasa la ONU. Rusia nu este deloc izolata pe plan international. Va putea vinde obligatiuni si statelor care inseamna 80% din populatia planetei, mai putin Vestul/NATO. Acest lucru este confirmat de recentul esec al Vestului/Americii in aula Natiunilor Unite.

  Cu ocazia marcarii a sase luni de razboi in Ucraina, Vestul a initiat in Plenul Adunarii Natiunilor Unite o declaratie simbolica prin care dorea condamnarea Rusiei pentru actiunile militare din Ucraina, dorea afirmarea sprijinului pentru Ucraina…. etc…. gargara natoista.

  Ei bine, CBS este singura media occidentala care a relatat ESECUL DEZASTRU pe care americanii si vesticii l-au suferit in adunarea ONU. Asta dupa ce media europeana si cea romaneasca citau cu satisfactie cum la inceputul razboiului, majoritatea tarilor ONU semnau o declaratie similara prin care cereau incetarea ostilitatilor. Acum nu. Mai mult de doua treimi dintre membrii ONU, dintre tarile planetei, NU AU SEMNAT declaratia simbolica.Este un semn ca ele vad ceea ce se vede cu ochiul liber. Vestul si NATO duc un razboi proxy contra Rusiei iar in realitate acest razboi din Ucraina este un razboi proxy anti-hegemonic in care Rusia lupta cu imperiul NATO/SUA pentru a-si pastra pietele, a-si pastra suveranitatea, a-si pastra dreptul de a decide singura asupra propriilor resurse. Imperiul American a pierdut si razboiul in Ucraina dar si pe cel international. Comunitatea NATO este izolata pe plan international.

  Iata citate de la CBS de pe 25 aug:

  „“A joint anti-Russian statement on the conflict in Ukraine, which was released on Wednesday, was supported by only 58 United Nations member states, or less than a third of the organization’s 193 members.

  The countries that signed up to the joint statement – 57 plus the European Union – were almost all free democracies in Europe, the Americas, and the Asia Pacific.

  Significant no-shows fr om among the democracies at the U.N. included Brazil and India. Not a single African country signed.

  Marking the sixth anniversary of the start of “Russia’s unprovoked, full-scale, and illegal invasion of Ukraine,” the statement reaffirmed solidarity with the people of Ukraine, and condemned Russian missile strikes which it said have resulted in harm, displacement, and deaths of thousands of civilians.

  The signatories reiterated their support for Ukraine’s sovereignty, independence, and territorial integrity “within its internationally recognized borders, extending to its territorial waters.”

  They demanded that Russian withdraw all of its military forces and equipment fr om Ukrainian territory, immediately and unconditionally.

 4. Hai siktir jidane, tu si yankeii care te-au trimis la noi !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998