CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sugestie-bomba a Deutsche Welle: Romanii ar trebui sa boicoteze alegerile

3 comentarii / 5449 vizualizări / 1 septembrie 2014

Prestigiosul organ de presă german Deutsche Welle, un bastion al presei democrate, are o sugestie neașteptată pentru electoratul român, în perspectiva alegerilor prezidențiale din noiembrie, îndemnînd nici mai mult, nici mai puțin, decît la boicotarea lor, pentru ca semnalul să trezească la realitate clasa politică, deși admite că acest lucru nu se va și transpune în realitate, din motive precise.

”Tot ce a putut produce clasa politică pentru ocuparea funcției supreme în stat ar merita o prezență la vot de doar cîteva procente. Ar fi o lecție cu consecințe dintre cele mai grave pentru politicienii noștri. Ipoteza este însă nerealistă, pentru că mașinăriile electorale ale partidelor și alianțelor politice vor funcționa ca de fiecare dată și vor mobiliza alegătorii la urne. Atît timp cît primarii au la îndemînă o mulțime de instrumente de influență asupra alegătorilor, de la acordarea ajutoarelor sociale la șantaj, masa critică a populației cu drept de vot, mai ales din mediul rural, va răspunde disciplinat chemării stăpînilor din administrația locală” scriu analiștii postului, într-un material difuzat pe siteul propriu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Prestigiosul Petre Moscu Iancu, agent de influenta basist, vrei sa spui.

  2. You certainly unsrdetand what youre referring to. Man, this website is simply excellent! I cant wait to browse more of what youve got to share. Im actually delighted that I discovered this when I did since I had been truly starting to become tired with the total writing world. Youve turned me around, dude!

  3. MLLE adevarat, dar nu stiu daca actsea va fi un argument decisiv in fata europenilor, desi recunosc ca poate fi invocat. Problema ar mai fi ca timisorenii chiar fac niste lucruri in aceasta privinta de citiva ani Noi, pina acum, am evocat chestiunea mai degraba asa, in principiu

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998