CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sugestie ironica pentru Iohannis: Eliminati pesedistii prin tehnici naziste

5 comentarii / 6403 vizualizări / 18 noiembrie 2019

Fostul europarlamentar liberal Traian Ungureanu îi sugerează președintelui Iohannis să rezolve problema pesediștilor care îl deranjează, cu Viorica Dăncilă în frunte, prin eliberarea unor certificate medicale de inferioritate mentală, amintind de celebrele măsurători antropometrice ale naziștilor prin care se stabilea cine e arian și cine e handicapat ori impur rasial. ”Oricît ne-am juca de-a democraţia, rasa e rasă” comentează, sarcastic, analistul, într-un editorial din ”Adevărul”.

”Înaintea turului doi al prezidenţialelor, principala sarcină ce revine societăţii româneşti e să îi găsească Preşedintelui Iohannis un partener intelectual de dezbatere. În caz contrar, Preşedintele va continua să creadă că nu are nici egali, nici contemporani. Iar publicul va înţelege, poate, că aroganţa Preşedintelui Iohannis e o problemă la fel de mare ca inepţia Vioricăi Dăncilă. Refuzul princiar al Preşedintelui de a o întîlni pe microscopica Dăncilă e o dovadă trupeşă de mîrlănie scrobită, dar asta e o chestiune personală, un caz de bărbăţie zero, pozînd fraudulos în virtute. Mai grav, Preşedintele nu a făcut altceva decît să legitimeze oficial şi să sfinţească moral ruptura care desparte ţara în iluminaţi cu permis de conducător şi proşti sadea rămaşi de căruţă – „deplorables“, cum ar zice fosta iminentă Preşedintă a Statelor Unite.
Dezbaterile tv nu sînt o obligaţie sau o regulă democratică. Problema nu e absenţa dezbaterii tv, ci argumentaţia folosită pentru a justifica refuzul de dezbatere. Astfel, Preşedintele Iohannis susţine că nu serveşte dezbateri cu reprezentanta unui partid care a guvernat împotriva românilor. Urmînd acest raţionament, 20% din alegătorii prezenţi la urne în primul tur sînt parte a unui complot anti-românesc. Comentatori sensibili şi pudici au folosit alt argument: Dăncilă e atît de proastă încît trebuie ferită de propria reputaţie. O confruntare televizată cu diogenicul Klaus ar da cu fustele-n sus handicapurile Vioricăi Dăncilă. Din motive de igienă, orice adevărat civic va refuza acest spectacol. Argumentul e substantial, dar tardiv.

Problema putea fi rezolvată din timp, în baza unui certificat medical care ar fi barat accesul candidatei şi handicapatei Dăncilă la prezidenţiale. E de sperat că, pe viitor, acelaşi certificat, susţinut de măsurători antropometrice ale lobului urechii şi unghiului nazal, va interzice participarea la vot a electoratului PSD, pe motiv de inferioritate mentală. Căci, oricît ne-am juca de-a democraţia, rasa e rasă!

Interesant, nici o organizaţie civică nu a luat apărarea cetăţenilor români vizaţi de acest tip de filozofie. Şi mai interesant, asemenea consideraţii vin de la oameni care se cred, de mult timp, susţinători necondiţionaţi ai democraţiei şi ai statului de drept” mai remarcă fostul politician. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Unde da (TRU) si unde crapa.. Se pare ca ironia dinsului a fost mult prea subtila.

  2. Ma intreb daca cei care-l voteaza pe Iohannis si-ar dori sa-l aiba pe acesta sef sau patron.

  3. Am o mare dilema;cum de peste 2 milioane de romani i sl doresc un presedinte ca Iohanis?!E posibil sa nu vada ,sa nu auda???Doamne cat de departe sa ajuns…Sunt fara cuvinte!!!

  4. pesedeii sunt disperati ca devin irelevanti si sunt pe drumul catre puscarie pentru furaciuni. 30 de ani a suferit romania sub psd

    • Impotență? Las? Boiangiu? Ce este Johannes? Tu știm ce esti! Rezultatul unei căsătorii între verii primari și care din nefericire ai degetele mari opozabile! Asta e! Dzeu ti-a dat o șansă! Dar tu Batman, Batman o irosesti venerand un untermensch!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998