CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Sulfina Barbu, realeasă preşedinte al pedelistelor

0 comentarii / 1702 vizualizări / 16 octombrie 2011

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat Liberal în cadrul Convenţiei Naţionale a OFPDL care se desfăşoară la Parlamentul României.

Sulfina Barbu a fost aleasă cu 967 voturi pentru, 33 de voturi fiind anulate din totalul de 1000 de voturi exprimate, potrivit datelor comunicate de preşedintele comisiei de numărare a voturilor, Lenuţa Ionaşcu.

După anunţarea rezultatului, preşedintele OFPDL şi-a exprimat de la prezidiul reuniunii bucuria realegerii în funcţie, dar, pe de altă parte, a declarat, conform Agerpres, că acest lucru presupune o mare responsabilitate.

„Aţi votat şi un program politic, ‘Forţa femeilor PDL-România 2020’. Sunt convinsă că echipa care va fi aleasă astăzi îşi va atinge obiectivele pe care ni le-am propus”, a declarat Sulfina Barbu.
În cadrul aceluiaşi scrutin, Andreea Paul Vass, preşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Sălaj şi consilier pe probleme economice al primului-ministru, a fost validată în funcţia de prim-vicepreşedinte al OFPDL cu 939 de voturi pentru, 45 de buletine de vot fiind declarate nule din numărul total al voturilor exprimate.
Funcţia de secretar general al organizaţiei va fi ocupată de Oana Badea, fost prim-vicepreşedinte al OFPDL şi secretar de stat în cadrul ministerului Educaţiei.
Oana Badea a obţinut 967 de voturi pentru, un număr de alte 20 de voturi fiind declarate nule.
Preşedinte al Comisiei Naţionale de Regulament, Etică şi Litigii a fost desemnată Cristina Trăilă, cu 943 de voturi pentru, alte 50 de voturi din totalul celor exprimate fiind anulate.
Cele două funcţii de secretar general-adjunct vor fi ocupate de Tatu Rodica, acesta obţinând 348 de voturi favorabile şi Stancu Nicoleta care a fost validată pe funcţie cu 310 voturi. Pentru aceeaşi funcţie a candidat şi Haranaciu Dana care a obţinut în favoarea sa 212 voturi.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998