CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Supararea lui Funeriu, Hotnews si Andronescu, ”vipera plingacioasa”

0 comentarii / 3118 vizualizări / 11 iulie 2019

Fostul ministru al Învățămîntului, Daniel Funeriu, a acuzat azi siteurile Ziare.com și Hotnews de lipsă a onoarei, între altele pentru modificarea fără acordul său a unei declarații date celor din urmă. Mai exact, în locul metaforei ”viperă plîngăcioasă” folosit de Funeriu, cei de la Hotnews au scris direct ”Ecaterina Andronescu”.

”Nu prea înțeleg ideea de onoare din presa românească ne-PSD.” a scris Funeriu pe Facebook. ”Ziare.com, o platforma bună, nu mai „bagă” numele meu după ce am refuzat să scriu, gratis, opinii la ei pe site. Câteva dintre persoanele publice care scriau acolo erau foarte proaste, și nu voiam ca numele meu să fie asociat cu al lor. Azi Hotnews, un reper al jurnalismului, citează o declarație de-a mea dată în scris, schimbând ceva ce îmi pare esențial, fără să mă întrebe. Ce naiba se întâmplă?”.

Chestionat de Inpolitics, fostul ministru a detaliat:

”Eu am spus „viperă plângăcioasă” si ei au inlocuit prin numele ministrului care corespundea, in opinia lor, cel mai bine descrierii”.

Textul Hotnews a apărut, finalmente, în formula asta:

”Aşa cum se ştie, în 2009, Ecaterina Andronescu a desfiinţat învăţământul profesional şi abia în 2012 am reuşit să îl reînfiinţez pentru că aceiaşi mafioţi educaţionali au blocat un an de zile legea în Parlament. Din păcate, învăţământul profesional dual, cu practica la firmă, înfiinţat de mine în 2012 a rămas, în ciuda succesului său (priviţi şcoala Kronstadt de la Braşov) ceva periferic”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998