CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Supergreu liberal: PSD va cistiga fluierind alegerile. PNL va ajunge la cea mai mare criză din ultimii 20 de ani

10 comentarii / 3845 vizualizări / 14 septembrie 2021

Fostul președinte al PNL, Valeriu Stoica, iese pentru a treia oară în cîteva zile la rampă, lucru neobișnuit pentru un personaj retras de ani de zile din prim plan, și avertizează că actuala criză va lăsa răni foarte grave dreptei. PSD va cîștiga fluierînd viitoarele alegeri și va fi pînă atunci arbitru al scenei politice, spune Stoica, într-un interviu pentru Revista 22.

”Se întrezărește, din păcate, din ce în ce mai mult, o coabitare, de o natură sau alta, între PNL și PSD, ceea ce ar însemna pierderea unei șanse uriașe pentru România. Iar dacă se întâmplă așa, principalul responsabil este președintele României” afirmă Stoica.

Vor fi toți la mîna PSD

”Vor fi două prețuri de plătit. Primul, PNL va ajunge la cea mai mare criză din ultimii 20 de ani. Al doilea preț, programele pentru România vor fi cenzurate de PSD și vom vedea din nou care vor fi prioritățile PSD în aceste programe și nimic nu se va face fără acordul PSD. Până la urmă, PSD va ieși câștigător la alegerile următoare, cum a ieșit după guvernarea Cioloș, pentru că aici nu e vorba doar de precedentul Tăriceanu, ci și de precedentul Cioloș. Atunci, PSD a declarat că susține guvernul de tehnocrați. Dar l-a suținut în așa fel încât, după un an de guvernare Cioloș, PSD a câștigat cu cel mai mare scor din istoria postdecembristă, cu excepția scorului obținut de FSN în`90.
Ne vom îndrepta către acest scenariu, pentru că nu cred că Florin Cîțu își va da demisia și nu cred că va renunța la poziția de candidat la președinția PNL. Chiar dacă ar vrea el să facă asta, nu îl lasă echipa din jurul lui și nu știu dacă îl lasă președintele”.

”PSD a câștigat deja și va mai câștiga. PSD câștigă puncte cu fiecare zi care trece. PSD este în momentul de față factorul de arbitrare a crizei politice, dacă nu se trezesc PNL și USR PLUS să refacă această coaliție de guvernare. Altfel, vor fi cu toții la mâna PSD, iar PSD, repet, își creează în felul acesta premisele pentru a câștiga alegerile din 2024 fluierând(…)
Dacă se face alianța aceasta dintre PNL și PSD, în mod vizibil sau ocult, USR PLUS ar putea să-și crească scorul electoral în 2024, dar nu atât de mult încât să câștige alegerile. Ele vor fi câștigate de PSD” conchide fostul președinte al PNL. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

 1. Valeriu Stoica stie el ce stie. Nu e el avocatul Securitatii ? Miliardar!

 2. Valeriu Stoica este artizanul fuziuni PNL+PD, o incropeala politica toxica pentru democratie si pentru Romania,asa ca analizele lui V.S. sunt apa de ploaie fara, valoare.
  La gradul de saracie inapoiere si lipsa de interes pentru ,,binele comun,, Romania isi permite luxul unei coalitii de dreapta nocive pentru modernizarea societatii.

  • cum e pnl ul, asa sunt si pnl istii. ruptii de realitate. pe care nu o inteleg ci o deformeaza in functie de ce vad. dar realitatea e una singura si sigura: pnl dispare in 2024 pt ca va deconta cele doua catastrofe: guverarea si mandatele lui iohanis.

 3. Oho…
  Iată cum iese din beci un alt dinozaur…
  Așa de amorul artei …
  Cică un vechi liberal…
  Ce gluma sinistra….

 4. Se vede clar – pentru cine are ochi, nu pentru orbi, ca dreapta este pacostea Romaniei. Iar PSD, sansa ei.

 5. @ Așa cum s-a mai afirmat și de către cei de la „Corupția Ucide” , dintre cei mai corupți indivizi ar fi necesar să se vaccineze, ?

 6. & Dacă se vaccinează cei mai corupți sunteți de părere că unii mai puțin corupți și nevaccinați ar putea fi afectați ceva mai mult de virus pentru că aceia care sunt mai corupți ar putea fi mai protejați de „armura vaccinului” , însă corupții nu mai au posibilitatea să îndepărteze „armura vaccinului” ca pe orice armură, ? Imunitatea naturală dobândită bate tot, ?

 7. & Probabil că Iohannis dorește să comunice celor ce l-au votat că nu e brânză ca vinul și că una se mănâncă și alta se bea, ?

 8. @ Sunteți de părere că termenul de pronunțare a deciziilor de către CCR nu ar trebui să fie mai mare decât termenul de punere în aplicare a deciziilor CCR , reglementat de textul Constituției, termen cu durată de 45 de zile, ?
  & Sunteți de părere și că deciziile CCR pronunțate în afara unui termen de 45 de zile, reglementat de Constituție pentru aplicarea deciziilor CCR, ar putea fi considerate nule de drept, ?

 9. & În ce condiții ar putea fi stabilit un termen mai mare de 45 de zile pentru pronunțarea deciziilor CCR dacă Constituția stabilește un termen de 45 de zile pentru punerea în aplicare a deciziilor CCR, termen peste care actele normative pentru care s-a stabilit neconstituționalitate își încetează aplicarea, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998