CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Supravietuitoare a Holocaustului despre pandemie: Au distrus constiinta sociala in numele sanatatii publice

12 comentarii / 15769 vizualizări / 1 februarie 2022

Una dintre cele mai faimoase supraviețuitoare a Holocaustului, Vera Sharav, evreică americană născută în România, a susținut zilele trecute, la Bruxelles, un discurs terifiant în care a făcut o paralelă între exterminarea evreilor și măsurile restrictive ale momentului, din cauza pandemiei. Sharav, care este de ani de zile o activistă neobosită pentru drepturile pacienților, în special copii, fondatoare a Alliance for Human Research Protection (AHRP), atrage atenția că tocmai cei care resping ideea unei asemenea comparații sunt, de fapt, adevărații negaționiști ai Holocaustului. Discursul lui Sharav a fost pregătit pentru un miting programat la Bruxelles care a fost anulat de autorități, astfel că el a fost înregistrat video într-un local bruxellez.

Ce a spus Vera Sharav despre pandemie:

”O lecție vitală a Holocaustului este că acel genocid a fost facilitat de tăcerea globală, de indiferență și de refuzul de a interveni. Holocaustul s-a produs atunci când libertatea personală, drepturile legale și drepturile civile au fost date deoparte.
Autorul Primo Levi, un evreu italian supraviețuitor de la Auschwitz, a avertizat: „S-a întâmplat. Prin urmare, se poate întâmpla din nou. Se poate întâmpla peste tot”.
Ca supraviețuitoare a Holocaustului, sunt îngrozită de cei care controlează narațiunea Holocaustului. Ei resping paralela între Holocaust și discriminarea actuală și recurg la edicte tot mai agresive și mai represive.

Acești ”justițiari” îi cenzurează și îi reduc la tăcere pe cei care vorbesc. Negând relevanța Holocaustului pentru represiunea actuală, tocmai „justițiarii” sunt cei care neagă Holocaustul.

Elie Wiesel, un supraviețuitor de la Auschwitz și laureat al Premiului Nobel, a fost considerat vocea victimelor. El a declarat: „Indiferența și tăcerea oamenilor au dus la Holocaust. A rămâne tăcut și indiferent este cel mai mare păcat dintre toate”.

Astăzi, supraviețuitorii sunt zdruncinați de măsurile discriminatorii, care provoacă frică și dezbinare, împotriva unei minorități. Scene îngrozitoare includ poliția în uniforme negre care atacă cu brutalitate manifestanții din orașele europene, în Australia și, da, în Israel. Acestea sunt amintiri dureroase ale preludiului Holocaustului în care naziștii:

Au folosit armele psihologice ale fricii și ale propagandei pentru a impune un regim genocid.
I-au demonizat pe evrei ca răspânditori ai bolilor și vinovați pentru sărăcia lor.
Sistematic au lichidat norme și valori morale
Au distrus conștiința socială în numele sănătății publice.

Prădătorii de astăzi folosesc frica și propaganda pentru a menține o stare de anxietate și neputință. Obiectivul — atunci și acum — este identic — de a condiționa oamenii să devină ascultători și să urmeze directive fără îndoială.

Atacul global asupra libertăților noastre și asupra dreptului nostru la autodeterminare este facilitat de folosirea medicinei ca armă. Atunci, ca și acum, sistemul medical a oferit o aparență de legitimitate crimelor medicale în masă.

Naziștii i-au declarat pe persoanele cu dizabilități „inapte pentru viață”. Cei 1.000 de sugari și copii mici germani care au fost primele victime ale crimelor medicale din lume au fost de fapt uciși în spitale.

În 2020, guvernele globale au declarat situația de urgență și au emis prescripții medicale mortale:

Spitalele au primit ordin să nu trateze bătrânii din casele de bătrâni. Rezultatul a fost o crimă medicală în masă – pe care Suedia a numit-o „eutanasie activă”.
Spitalele din Marea Britanie au folosit doze letale de medicament Midazolam pentru a ucide din punct de vedere medical bătrânii – un medicament pe care continuă să îl folosească.
Protocoalele spitalelor din SUA continuă să recomande ca persoanele în vârstă să primească un tratament minim.
Medicilor din Europa de Vest și din SUA le este interzis să prescrie tratamente existente, autorizate, sigure și eficiente, care salvează vieți pentru pacienții cu COVID.

Astăzi, omenirea este amenințată de moștenitorii globali ai naziștilor. Adevăratul virus care continuă să infecteze acești prădători este Eugenia (teoria îmbunătățirii rasei umane prin genetică n.n.).

Un raport al Comisiei SUA pentru Holocaust, prezidat de Elie Wiesel, nota: „… înclinația de a prelua metodele naziste și de a extermina din nou milioane de oameni rămâne o amenințare hidoasă”.

Obiectivul naziștilor din zilele noastre este reducerea populației globale. Oligarhii globali sunt hotărâți să obțină controlul absolut asupra resurselor lumii – naturale, financiare și umane.

Bill Gates , un ”eugenic” de-a lungul vieții și un mare patron în industria vaccinurilor, a declarat vaccinul COVID ca fiind „soluția finală”.

Vaccinurile COVID folosesc o tehnologie experimentală de transfer de gene. Testarea lor asupra populației globale este o încălcare flagrantă a dreptului fundamental al omului la „consimțământul voluntar și informat”.

Cei care refuză să fie injectați sunt stigmatizați ca fiind răspânditori ai unui virus mortal. Ei sunt supuși sancțiunii și discriminării din ce în ce mai dure. Germania, Austria și Italia sunt din nou cuprinse de un val de ură fascistă. De data aceasta, cei nevaccinati sunt vizati.

Motivația certificatelor de vaccinat a fost aceea de a proteja oamenii de infectarea și transmiterea infecției. Cu toate acestea, dovezile incontestabile arată că vaccinurile anti-COVID nu previn infecția sau transmiterea acesteia și nu oferă imunitate.

Chiar și directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, Rochelle Wallensky, a recunoscut că vaccinurile anti-COVID nu pot preveni transmiterea.

Albert Bourla, CEO Pfizer, a recunoscut că „două doze de vaccin oferă o protecție foarte limitată – dacă o oferă”.

Dacă persoanele vaccinate se pot infecta și răspândi COVID – de ce sunt ele privilegiate? De ce nevaccinații – care refuză să li se injecteze un produs fără valoare clinic – sunt calomniați, discriminați, amenințați cu pierderea locului de muncă și cu excluderea copiilor lor de la școli?

Dacă vaccinurile anti-COVID nu protejează sănătatea, care este obiectivul real al certificatelor de vaccinat și al pașapoartelor digitale?

Mulți oameni de știință independenți avertizează că aceste vaccinuri sunt arme biologice de distrugere în masă. Zeci de mii de medici, oameni de știință și asistente refuză vaccinurile – chiar dacă asta înseamnă să-și piardă locurile de muncă și licențele de practică.

Datele guvernamentale din Regatul Unit, Israel, SUA și EMA [Agenția Europeană pentru Medicamente] confirmă că au fost raportate decese și efecte secundare masive. Aproape 38.000 de europeni au murit în urma vaccinării. Și peste 3.390.000 au suferit de efecte secundare. Adulți tineri, sănătoși, atletici, au murit. Copiii suferă de miocardită și cheaguri de sânge La cei vaccinați apar și boli neurodegenerative.

Ne aflăm într-o răspîntie catastrofală în istoria umanității. ”Prădătorii” de astăzi au lansat o armă biologică injectabilă concepută pentru a furniza în organism o proteină otrăvitoare și o tehnologie de supraveghere ascunsă.

Această armă le permite prădătorilor să controleze populația globală de la distanță 24 de ore pe zi. Trebuie să alegem: ori ne împotrivim și ne afirmăm libertatea și drepturile noastre ca ființe umane ori ne lăsăm înrobiți.

Supraviețuitor de la Auschwitz, Mariann Turski, jurnalist polonez, a fost întrebat dacă un Holocaust se poate întâmpla din nou. El a răspuns: „Se poate întâmpla. Dacă drepturile civile sunt încălcate — dacă drepturile minorităților nu sunt respectate”.

El a îndemnat pe toată lumea să „apere constituția, să-și apere drepturile, să-și apere democrația. Drepturile minorităților trebuie protejate… Să nu fii indiferent când o minoritate se confruntă cu discriminarea.

Dietrich Bonnhoeffer — un excepțional preot protestant german din timpul regimului nazist a declarat: „Tăcerea în fața răului este în sine rea. A nu vorbi înseamnă de fapt a vorbi. A nu acționa înseamnă de fapt a acționa”.

Rabinul Michoel Green tocmai a postat un mesaj potrivit căruia este „timpul să ispășim Holocaustul, nepermițând să se mai repete”. Green îndeamnă lumea să nu se supună ordinelor tiranilor și să nu marginalizeze și să persecute minoritățile. Și le spune evreilor: „Nu vă lăsați înșelați; cei nevaccinati nu sunt inamicul. Primul pas pe panta alunecoasă spre genocid este stigmatizarea unei minorități. Tăcerea invită la restricții represive din ce în ce mai mari. Dacă vrem să supraviețuim ca ființe umane libere, trebuie să ne pronunțăm împotriva discriminării. Nu trebuie să mai tăcem niciodată — nici astăzi, nici mâine, niciodată”. (Traducere și adaptare B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Wow! Ce mai e de zis?

 2. Nu mai e NIMIC de zis ca sa-i raspund si Pezedistului.

  Femeia asta care e Evreica, a trecut prin niste traume greu de imaginat, care nu pot fi intelese decit de cei care au avut parte de multa suferinta.

  Ce nu inteleg , este de ce nu se indica si VINOVATII.
  Acestia sint arhicunoscuti , Doamna, Daca i-ati numi, ar fi o dovada ca sinteti Sincera Total in demersul dvoastra. Si nu e vorba numai de Bourla, Ceo-ul de la Faizar…

  dau exemplu gestul unor Evrei Orthodocsi care au avut Taria si Curajul sa se intilneasca cu Mahmoud Akhmadinedjan, fost presedinte al Iranului, care a fost declarat „antizemitu” No1 al Lumii de dupa hitler si care au dat dovada de Intelepciune sa denunte natura criminala a Zionismului

  https://www.youtube.com/watch?v=wXHdg2fNmJs

  • si cui ar folosi sa se indice vinovații acum? stai potolit, exersează calambururile pentru momentul când vor apărea procesele! dacă iti consumi acum toate invectivele ce te vei face când vor apărea adevaratii vinovați nu mascotele care sunt scoase la înaintare? alta data dacă m-ai fi luat cu chestii zioniste m-ar fi enervat la maxim, acum mă bufnește rasul la gândul cum ai mei prin ceruri se amuza de ce zici tu! în rest continua domnule Pastorel( știi regele calamburului din perioada interbelica!)

 3. BTI, iti multumesc pentru acest articol.

 4. Totusi, destul de proasta adaugarea numelui lui elie wiesel in acest articol
  Individu asta a fost si este considerat un ESCROC chiar de coreligionarii lui, adevatii supravietuitori ai evenimentelor din Germania hitlerista

 5. Sunt un ” tanar” de 73 de ani, vaccinat cu 3 doze. Pana acum nu am facut Covid, nici altceva, analizele sun acceptabile. Nu am trait Holocaustul si nimeni din familia mea nu a avut vreo legatura cu el, din fericire.
  Revenind la subiect. Care cumva se suprapune si peste Ucraina, Siria, Afganistan, incalzirea globala,criza gazului.
  Pai, daca asta nu e sfarsitul lumii, adica al civilizatiei noastre, atunci ce e?

 6. DATI ACEST ARTICOL SI FRATILOR MURARU ZISI SI MARARU, CA TOT PADUCHI INTERLOPI SUNT PE LANGA COTROCENI….SA CERCETAM CATA IMPLICARE IN GENOCIDUL ASTA ARE IOHANNIS SI CLASA CONDUCATOARE ROMANEASCA…CA SERVICIILE VACCINATE IN ACTE…SUNT OCUPATE CU STINGEREA LUMINII …CEAUSESCU A AVUT DREPTATE….SECURITATEA ERA COMPUSA DIN TRADATORI PERMANENTI CA SI ASTAZI…

 7. Stanga radicala crede ca poate ,,justifica” încălcarea drepturilor omului. Deunăzi, tovarasa Whoopi Goldberg a declarat ca Holocaustul n-a fost despre rasa. Si-a cerut scuze ulterior, intr-un mod mai mult decât stangaci! Dar ignoranta stangii radicale pare nelimitata. Iar de la ignoranta la extremism e doar un pas.

 8. Este foarte greu de contrazis doamna respectiva….
  Este un fapt deja demonstrat că naziștii nu au avut monopol pe lagărele de concentrare….
  Astăzi asistam la o negare a valorii umane în favoarea „securității medicale”
  Pai cam asta propaganda nazista vorbea despre cei bolnavi incurabili….Soluția finală: Aceea folosita de Sparta….
  O lume absolut nebună…

 9. Criminali oligarhii capitalisti, si-au umplut sacii de $ si conturile ac.vor sa ne ucida ca le respiram oxigenul, eu zic ca trb.infiintat un Tribunal International care sa condamne la executie finala criminalii si promotorii covid in lume…Sictir

 10. da,au inceput cu evreii,
  e o chestie veche.

 11. Ar fi interesat ce spune doamna, daca nazistii pe care domnia sa ii infiereaza, n-ar fi comunisti. Comunisti cu carnet.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998