CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surpriza Bobotezei: Pesedistii se roaga la Dumnezeu pentru libertatea lui Nastase

0 comentarii / 1674 vizualizări / 6 ianuarie 2014

Liderii PSD care s-au reunit, azi, la prima şedinţă a BPN al PSD din 2014, i-au transmis mesaje de susţinere fostului preşedinte al partidului Adrian Năstase, arătând că îi ţin pumnii, că sunt alături de el şi că se roagă la Dumnezeu să îi fie bine şi să-l ajute.

„Mă rog la Dumnezeu să-i fie bine. Îi ţin pumnii”, a precizat preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea. „Să-l ajute Dumnezeu!”, i-a transmis, la rândul său, deputatul Viorel Hrebenciuc, conform Mediafax. Vicepreşedintele PSD Rovana Plumb i-a transmis lui Năstase că este alături de el. „Doresc din tot sufletul să se facă dreptate şi suntem alături de el. Cred că are mari emoţii”, a spus Rovana Plumb.
Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita i-a urat succes lui Năstase. „Îi doresc mult succes şi Dumnezeu să-l ajute în continuare să facă faţă la toate aceste încercări”, a spus Nichita. Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a precizat că social-democraţii sunt alături de Năstase. „Suntem alături de Adrian Năstase. Am fost în tot acest timp alături de domnia sa. Îi ţinem pumnii. Sunt momente foarte dificile, nu sunt foarte multe de comentat”, a spus Ivan.

Sentinţa definitivă în dosarul Zambaccian, în care Adrian Năstase este acuzat de fapte de corupţie, ar putea fi dată azi de judecătorii ICCJ, după ce, în primă instanţă, fostul premier a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj, fiind achitat pentru luare de mită.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998