CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surpriza: Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei ar putea valida datele preliminare

0 comentarii / 1567 vizualizări / 10 august 2012

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a solicitat Institutului Naţional de Statistică să convoace în 14 august reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011. Duşa a declarat că în 14 august, Comisia Centrală pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011 ar putea valida rezultatele preliminare ale recensământului.

Mircea Duşa a spus că reuniunea Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi a Locuinţelor 2011, care trebuie să valideze rezultatele preliminare ale recensământului, nu s-a putut reuni până acum din cauză că, în urma schimbării Guvernelor, nu au putut fi desemnaţi reprezentanţii ministerelor în această comisie, respectiv secretarii de stat.

Ministrul a precizat, conform Mediafax, că în ultimele două zile a luat măsuri ca fiecare minister să îşi desemneze reprezentantul în comisie.

Duşa a precizat că la reuniunea din 14 august, dacă nu vor fi probleme şi se va constata că au fost îndeplinite toate condiţiile, se va proceda la validarea datelor preliminare ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor 2011.

După validarea datelor preliminare ale recensământului, vor fi introduse în sistemul electronic fişele de la recensământ, iar în 2013 vor fi anunţate rezultatele finale, a mai spus Mircea Duşa.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998