CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9749 RON UP | 1 USD = 4.7214 RON UP | 1 GBP = 5.7597 RON UP

Surpriză: Dragnea rămîne fără partid. Decizia justiției e definitivă

2 comentarii / 2354 vizualizări / 27 aprilie 2023

Fostul lider pesedist Liviu Dragnea a ratat șansa lansării unui nou partid, România Suverană, în urma unei decizii definitive a instanței, marți, conform siteului JustNews. În consecință, echipa lui Dragnea va trebui să o ia de la zero cu munca la un alt partid, care să fie, de această dată, acceptat de justiție.

În octombrie anul trecut, printr-o cerere înregistrată pe rolul Tribunalului Bucureşti – Secţia a V-a Civilă, petenţii Stana Sever, Nae Valentin Marian, Roibu Ionela Cătăina, Stoica Ciprian și Grigore Ionuţ Adrian, în calitate de membri fondatori ai Partidului România Suverană – PRS, au solicitat înregistrarea acestui partid în Registrul partidelor politice, iar Tribunalul București a acceptat solicitarea.
Numai că, surpriza: unul dintre membrii fondatori, Ciprian Stoica, a atacat decizia cu apel, iar pe 25 aprilie, judecătorii de la Curtea de Apel București au hotărât să tranșeze definitiv dosarul și să blocheze înregistrarea noului partid. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Deranjeaza numele de suverana? De fapt nici nu mai este suverana, este o colonie ocupata de stapani.

  2. Care justitie ,fratilor ,o cloaca de muieri proaste care nu stie sa scrie rromaneste?Era o rubrica pe vremuri,Din caietul grefierului.Daca ar fi publice actele si hotararile astora ne-am tavali pe jos de ras.Am ajuns ,in toate domeniile ,pe mana unor cretinoizi care dispun de noi dupa bunul plac.Si nu e decat inceputul.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998