CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Surpriza: Elena Udrea face tabere pentru 10.000 de refugiati ucraineni

9 comentarii / 2898 vizualizări / 27 februarie 2022

Transilvania Smart City, giganticul proiect imobiliar în spatele căruia se afla fostul ministru Elena Udrea, a anunțat azi, pe Facebook, că ”este alături de ucrainenii care au fost goniţi din casele lor de un război nedrept şi absurd!”.

”Vom trimite un tir plin de alimente şi produse de primă necesitate către punctul de trecere a frontierei de la Sighetu Marmaţiei. Acolo, zi şi noapte, intră în ţară oameni nevinovaţi (copii, femei şi bătrâni) care fug din calea războiului declanşat de Federaţia Rusă.
De asemenea, pentru că sunt probleme logistice la nivelul administraţiilor publice locale, am hotărât să punem la dispoziţia Primăriei Cluj – Napoca o suprafata de teren (branşata la utilităţi) pentru a fi folosita, pentru amplasarea unei tabere de refugiaţi care sa poata găzdui până la 10.000 de persoane.
Speram ca autorităţile vor da curs propunerii noastre.
Pe langa toate acestea suntem dispusi sa oferim şi mese calde ucrainenilor care ar urma să stea aici până la momentul in care vor avea o alta alternativa pentru un trai sigur.
Imaginile care vin din Ucraina sunt absolut cutremurătoare, in Europa secolului XXI, o asemenea conflagraţie, pornită fără urmă de raţiune şi de respect faţă de viaţa umană, nu ar trebui să fie posibilă. Acum, se vede civilizaţia şi umanitatea din fiecare dintre noi” se mai arată în pagina TSC.

Reamintim că Elena Udrea a fost indicată de presă în decembrie anul trecut drept afaceristul din spatele uriașului proiect, iar postări ulterioare ale ei pe Facebook au confirmat, practic, dezvăluirile presei. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. ELENA UDREA BINEFACATOAREA CUIVA?!! INSEAMNA CA E BOLNAVA GRAV SAU DE OSPUCIU….PRECIS A PUS LA CALE FURACIUNI SI DE PE URMA REFUGIATILOR…PAI, EA JEFUIA SI VII SI MORTII SI A APUCAT-O MILOSTENIA? SIKTIR…O FI SFATUIT-O POPA ALIN DE LA BISERICA DIN BRESTEI DIN CRAIOVA? SAU MASTERATUL IN TEOLOGIE I-A REDESTEPTAT MILOSTENIA? ORI A GASIT POSETA PORTOCALIE IN CARE II CARA DOAMNA ANCA STANCULEANU BANII LA KILOGRAM IN MODROGAN? PRECIS A DAT VREO BOALA GREA IN EA! ZGARCA ASTA E NUMAI PE LUAT…PRECIS A PUS DE O COLECTA LA POSETUTE …POATE CU FLUTUR?! REVENIM CU AMANUNTE DUPA CE MAI SAPAM…

 2. S-au terminat saracii din RO? Udrea dupa ce a păpat 4 miliarde de euro – bugetul ministerului turismului, acum vrea sa se puna bine cu americanii, pentru ca investeste in acel complex imobiliar alaturi de un fond american. Probabil ca acesta este bugetul primit atunci. Pe romanii nevinovati din Ucraina nu s-a gandit nimeni vreodata sa ii intrebe de bine. Acum deplângem soarta unor cetateni care au trait intr-un sistem corupt de catre americani, care acum pozeaza in salvatori. Ipocrizie peste tot.

 3. Dacă nu ma înșel, nu era Lenuța care intervenea pe lângă Petrov sa dea curent mai moca la Alro( care e proprietatea rușilor)?

 4. -casa,masa si priszda!
  (masa se va servi la ceaun).

 5. cind ia bombardat amerolaci pe sirbi nu am auzit pe nimeni sasi rupa hainele de pe ei jud. timis are cei mai multi bolnavi de cancer din ro. datorita bombelor cu uraniu saracit ale s.u.a.

 6. @Psd-istul
  -da,udrea-tinkerbell(„clopotzica”) le dadea lu mascinsky
  curent la lighean!
  (ceaun,lighean,galeata).

 7. Hai,bre,nu fiti invidiosi muierea e tapana ,are cu ce sa faca fata.Cu ocazia asta poate scapa si de puscarie.

 8. SA DEA LA TOATA LUMEA, CATE PUTIN CA SA AJUNGA LA TOTI….STRIGA CAMATARII. NU TREBUIE SA UITAM NICIODATA DE UNDE AM PORNIT IN VIATA, ZICE SILE SA PRICEAPA UDREA! TE FACUSI CUCOANA, SUGACIO!

 9. Tirfa gaozarului imputit nu poate face decit trotuarele „taberelor” pentru refugiati.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998