CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Surpriza: Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV

1 comentariu / 2685 vizualizări / 30 noiembrie 2011

Jurnaliștii Sorin Ovidiu Bălan şi Florin Condurăţeanu vor fi miniștri în guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educație sau la Sănătate, a afirmat șeful OTV, la B1 TV, în emisiunea ”Ultimul cuvânt”, moderată de reputatul ziarist Ion Cristoiu. Totodată, șeful otevist anunță că se va duce, mâine, la Alba Iulia, la aniversarea Zilei Naționale, cu voie de la Parchet.

”Trebuie în fiecare săptămână, cel puţin o dată pe săptămână, să trec pe la Poliţie, să mă mai ancheteze, să-mi mai ia amprente, să mai dau declaraţie că sunt în ţară.
Serios! Trebuie să fiu, de exemplu, în fiecare joi. Pentru că trebuie să fiu la Alba Iulia poimâine, am cerut o derogare şi m-am dus azi la Poliţie. Azi, marţi, ca să nu mă mai duc joi. Dar mi s-a aprobat cu greu cererea”, mărturisește Dan Diaconescu, care plănuiește să se întâlnească la Alba Iulia, de Ziua Națională, cu toți liderii județeni ai Partidului Poporului. Cât despre jurnaliștii Sorin Ovidiu Bălan și Florin Condurățeanu, patronul OTV susține că îi va face miniștri în guvernul său, unul la Interne, celălalt la Educație sau la Sănătate. ”Ei sunt ca un vârf de lance al nostru.
Sunt foarte buni comunicatori şi atunci când mergem într-o sală sau cum va fi la Alba Iulia, pur şi simplu Sorin Ovidiu Bălan electrizează mulţimile”, a explicat Diaconescu care e de părere că PP este un partid al jurnaliștilor. ”Da, până la urmă este un partid al ziariştilor. Nu uitaţi că partidul ăsta s-a născut la televizor şi vine până la urmă să mulţumească şi această breaslă a ziariştilor care tot timpul au comentat, au criticat, dar nu s-au implicat. E mica noastră operă de caritate, ne luăm din timpul nostru, din emisiunile noastre…”, concluzionează otevistul. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Buna seara stimati domni,
    as dorii sa iau legatura cu Dnul Sorin Ovidiu Balan.
    As dorii sa va povestesc un caz recent in care justitia di Romania este mai mult decat corupta.
    Sunt dezamagita,ma simpt neajutorata si imi doresc in acelasi timp sa ma”.
    razbun”.
    Am incercat toate caile posibile in Romania,a ramas CEDO.
    Va rog sa ma contacati daca ma puteti ajuta cu adresa de email sau contact Sorin Ovidiu Balan.

    Cu Respect
    Ramona Moldovan

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998