CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Surpriză, Hezbollah anunță că face tușa în război. O veste proastă pentru Israel!

26 comentarii / 4487 vizualizări / 3 noiembrie 2023

La 17 ani de la ultimul mesaj transmis in persona, Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah, a ieșit azi cu un discurs extrem de așteptat în lumea islamică și nu numai, pentru că exista posibilitatea ca el să anunțe intrarea extrem de puternicei organizații teroriste în luptă, alături de Hamas și să facă, totodată, un mare apel către statele musulmane să-i urmeze exemplul. Numai că Nasrallah a surprins destul de mult prin discursul său, nedeclarînd război nimănui, ba chiar subliniind apăsat că în Israel e strict operațiune palestiniană, fără alte implicări, mai ales a Iranului. A arătat SUA cu degetul, dar nu și Occidentul în ansamblu, ori măcar vreun aliat american, iarăși interesant. Retorica lui Nasrallah poate fi etichetată, aparent, drept vorbăraie goală. Doar că, în egală măsură, liderul Hezbollah s-ar putea să fi dat cel mai teribil mesaj: nu e cazul să ne băgăm, că Israelul se descurcă minunat în a se spînzura singur. Iar cînd dușmanul greșește, nu e cazul să-l întrerupi.

Nasrallah a început prin a exprima binecuvântările și condoleanțele sincere ”familiilor martirilor care s-au ridicat cu curaj în Operațiunea Potopul din Al-Aqsa, care a cuprins acum mai multe fronturi și arene. Ne aflăm aici pentru a-i comemora pe toți martirii din diferite facțiuni și mișcări, libanezi și palestinieni”.

”Atunci când se caută o bătălie care să întruchipeze o legitimitate completă din punct de vedere umanitar, moral și religios, lupta împotriva ocupației sioniste în Palestina este de neegalat” a spus el. ”Cuvintele nu reușesc să surprindă măreția profundă, rezistența și spiritul de neclintit al poporului din Gaza și Cisiordania”.

”Operațiunea remarcabilă și de bun augur „Potopul din Al-Aqsa” a fost în întregime un produs al determinării palestiniene, atent ascunsă tuturor de către orchestratorii săi, chiar și facțiunilor de rezistență din Gaza. Succesul fără precedent al operațiunii a fost asigurat de secretul absolut care a înconjurat-o, care a valorificat în mod eficient elementul surpriză”.

”Secretul din jurul Operațiunii Al-Aqsa Flood subliniază caracterul pur palestinian al acesteia, dedicată cauzei poporului palestinian și preocupărilor sale, fără nicio legătură cu chestiuni regionale sau internaționale. Evenimentele din operațiunea Al-Aqsa Flood demonstrează fără echivoc că Iranul nu exercită niciun control asupra facțiunilor de rezistență, adevărații factori de decizie fiind liderii Hamas și luptătorii lor devotați. Acțiunile Hamas au demonstrat natura autentică a bătăliei și a obiectivelor sale, zădărnicind încercările dușmanilor de a denatura situația, în special în discuțiile privind relațiile dintre facțiunile regionale de rezistență” a repetat el.

Nasrallah a mers pînă la a ironiza Israelul – pe care l-a numit repetat ”entitatea” – și așa-zisa lui capacitate de luptă: ”Cînd generalii americani sosesc pentru a ajuta entitatea și își deschid depozitele pentru armata israeliană, iar Israelul cere de la început 10 miliarde de dolari, se ridică semne de întrebare cu privire la adevărata putere a entității”.

”Una dintre erorile esențiale pe care israelienii le-au făcut de-a lungul istoriei și continuă să le facă este stabilirea unor obiective ambițioase care se dovedesc de neatins”.

”Acțiunile israelienilor în Gaza implică pierderea de vieți nevinovate, o parte semnificativă a victimelor fiind copii și femei civile, se pare că nu există nicio considerație pentru sfințenia vieții umane, deoarece israelienii provoacă distrugeri extinse în cartiere întregi”.

Adresîndu-se direct celor care cheamă Hezbollah să intre în luptă, Nasrallah a răspuns diplomatic:

”Eforturile pentru a opri agresiunea împotriva Gaza ar trebui să meargă dincolo de simpla condamnare; este imperativ să se ia măsuri decisive, cum ar fi întreruperea relațiilor diplomatice și rechemarea ambasadorilor” a mai spus el.

Măsuri soft, am spune.

Cum spuneam, Nasrallah a fixat foarte apăsat principalul responsabil: SUA.

”Americanii sunt percepuți ca fiind orchestratorii conflictului din Gaza; în consecință, decizia Rezistenței Islamice din Irak de a viza bazele de ocupație americane din Irak și Siria este considerată o mișcare înțeleaptă și îndrăzneață. Statele Unite sunt văzute ca obstrucționând eforturile de stopare a agresiunii împotriva Gaza și respingând orice propunere de încetare a focului.

Conflictul actual din Gaza plasează responsabilitatea principală asupra Statelor Unite, Israelul fiind perceput doar ca un instrument în această situație.

Evenimentele care se desfășoară în Gaza subliniază responsabilitatea directă a Statelor Unite pentru pierderea de vieți omenești și ipocrizia acțiunilor lor.”

Liderul Hezbollah nu a pomenit cuvîntul Occident și nici numele vreunui alt stat occidental, limitîndu-se la americani. Explicația e simplă: în statele europene ori la nivelul unor organisme precum ONU, CE, PE sau OMS se vede cu ochiul liber atitudinea dezaprobatoare față de brutalitatea Israelului.

Pentru un pic de efect teatral, el și-a umflat mușchii spre aceiași americani spunînd: ”Flotele voastre din Mediterana nu ne inspiră și nu ne vor inspira niciodată teamă. Vreau să precizez, legat de flotele cu care ne amenințați: am făcut și noi pregătiri pentru a le contracara”.

Liderul arab a apăsat la fel de mult pe avertizarea Israelului să nu atace Libanul:
”Toate opțiunile de pe frontul nostru libanez rămân deschise; este imperativ pentru noi să rămânem pregătiți pentru toate scenariile potențiale viitoare. Îl avertizez pe inamicul sionist să nu persiste în acțiunile care au impact asupra unor civili din Liban, deoarece acest lucru ar putea duce la sittuația în care civilii sunt asmuțiți unii împotriva altora. Am inițiat pregătiri pe acest front, iar escaladarea și evoluția conflictului depind de doi factori fundamentali: evenimentele din Gaza și comportamentul inamicului sionist față de Liban”.

Un mesaj destul de clar către Tel Aviv că, dacă nu atacă Libanul, nici Hezbollah nu va reacționa.

”Este imperativ să ne străduim cu toții să înceteze agresiunea împotriva Gaza, asigurând triumful rezistenței. Pe baza experienței mele personale și a interacțiunilor cu Imamul Khamenei, pot atesta convingerea și credința sa de neclintit că Gaza va ieși în cele din urmă victorioasă și că Palestina va obține triumful; ne-a transmis acest lucru în primele zile ale agresiunii din iulie.

Gaza va învinge, Palestina va triumfa, iar noi ne vom reuni în curând pentru a sărbători această victorie” a încheiat Nasrallah discursul urmărit mai mult ca sigur de sute de milioane de oameni, unii, adunați cu zecile de mii în piețele din lumea islamică.

Un discurs aproape pacifist, am spune, cu amenințări subțiri și teatrale, în orice caz mult sub ceea ce se aștepta.
Iar explicația, în opinia noastră, e una simplă: nici Hezbollah, ca organizație, nici alte mișcări teroriste ori state musulmane nu par să considere necesară intervenția în luptă alături de Hamas, pentru motivul că Israelul se scufundă pe propria mînă, lent, dar sigur. Simpatia și compasiunea de care poporul evreu s-a bucurat după Holocaust s-au topit în mare măsură în doar cîteva zile de masacrare în văzul mapamondului a unor civili nevinovați din Gaza, femei, copii, bătrîni, oameni săraci și necăjiți de dinainte de război.

Nasrallah & comp pare că s-au așezat pe malul rîului și așteaptă, răbdători, urmînd vorbele lui Confucius (ori Lao Dzî), să vadă plutind la vale cadavrul marelui lor dușman. (Bogdan Tiberiu Iacob)

foto: Unsplash.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

26 Comentarii

 1. Pălăriile Albe duc un război aprig în rețeaua de tuneluri de sub Israel și Fâșia Gaza.
  Este doar o chestiune de timp până să ajungă la persoana despre care mulți spun că este CAPUL ȘARPELUI: Benyamin Netanyahu. Majoritatea aparițiilor sale publice sunt ale unui avatar. Cu toate acestea, adevăratul Netanyahu este încă prin preajmă și se ascunde în adâncul pământului. El este vânat de FORȚELE SPECIALE ANTI-SATANICE ISRAELIENE ȘI AMERICANE, susțin surse Mossad și Pentagon. MI6 raportează lupte acerbe care au loc acum în aceste complexe. Se urmareste capturarea „Anunnaki” care controlează avatarurile Netanyahu, Biden, etc – ( entitatea ) de care vorbeste Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah. Daca si clona khazarului Paduchios Soros se ia de paduchiosii lui, atunci este clar ca satanstul original Bibi vrea altceva decat vrea Deep State si chiar paduchiosii sionisti. Probabil ca Anunnaki are alte intentii si il folosseste pe Bibi, de aceea si Clona Bideu a declarat ca zilele lui Bibi ca prim-ministru sunt numarate. Este clar ca Satana Yehova a det de Dracu Anunnaki care ii strica planurile cu ,,Statele Unite ale Ucrainei’’, cum spunea jidauca spanzurata Yllen. Una peste alta, uite ca povestea cu sobolanii care se mananca recuiproc este cat se poate de reala. Este clar ca Anunnaki va fi sobolanul dolovan care va deveni mancator de sobolani paduchiosi. Paduchiosii si Deep State au deschis cutia Pandorei pentru ca prof. Joel Roskin, geomorfolog și geolog Universitatea Bar-Ilan a declarat pentru Jerusalem Post ca : ,,Înregistrări clare ale operațiunilor din tuneluri se întind in urma cu peste 4.000 de ani – sculpturile asiriene arată unități de inginerie aparținând lui Sargon din Akkad (care a domnit între 2.334 și 2.279 î.Hr.) subminând zidurile orașelor inamice. Trupele americane care atacau pozițiile Al Qaeda și îl urmăreau pe Osama bin Laden în 2002 au descoperit un complex de tuneluri masive care leagă formațiunile naturale din peștera Tora Bora din Afganistan. Tunelurile din Gaza aveau inițial unele caracteristici de bază în comun cu alte situri de săpături din Israel și din alte părți ale lumii, cum ar fi peșteri funerare, mine și sisteme de ascundere. Dar fiecare sistem de tunel este diferit și este legat în mod unic de condițiile geologice, geografice și geopolitice existente”, a explicat el.,,Acest lucru este foarte interesant, deoarece Sargon i-a creditat pe Anunnaki pentru succesul său în construirea primului Imperiu din lume, centrat în jurul locului în care au loc acum luptele.’’ Profesorul Roskin spune că ,,Zona găzduiește caverne subterane complexe, cu mai multe etaje și tuneluri, cu camere, hale și depozite”. ROSKIN a spus că Hamas a învățat și s-a îmbunătățit constant și a început să sape exemplar tuneluri mai adânci, mai mari și mai lungi. În același timp, mijloacele de sprijin, comunicare și electricitate și chiar adaptarea umană au fost perfecționate.
  ,,Infrastructura necesară precum electricitatea, apa și comunicațiile se află în apropiere. „, a spus el. „Chiar și fără o rețea de electricitate, sistemele de ventilație a aerului în tuneluri sunt posibile cu ajutorul generatoarelor subterane. Pentru a activa detectarea, trebuie să fiți pe sol deasupra tunelului sau în pământ în același loc. Într-o zonă construită, acest lucru este foarte dificil. În interiorul orașului, aceste schimbări pot fi ascunse în structuri sau înghițite de realitatea/activitatea zilnică intensă. Hamas a integrat sistemul subteran în multe feluri în sistemul său defensiv și ofensiv, construit prin combinarea războiului militar si a războiului de gherilă. Acest concept holistic de tarif de gherilă include tuneluri logistice, strategice și tactice alături de metode de luptă supraterane”, a spus el, concluzionand că „Aceste condiții sunt într-adevăr o provocare pentru tratamentul complet ofensiv al IDF’’ Asadar, nea Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah spune foarte bine ca arabii nu se baga in ciorba paduchiosilor pentru ca Hamas se va descurca fara ajutor, si cu totii asteapta finalul previzibil al ,,meciului’’. Paduchiosii au cautat-o cu lumanarea si au gasit-o : l-au gasit pe ,,barosanu’ hAnunnaki, mo’’.

  • crestem in AVC-urile cerebrale din capul tau, inmultindu-ne prin miceliul prostiei

  • tu esti clona mea reptiliana, fraiere

 2. Lasă pălăriile albe și povestește-ne de halatele albe din secția de unde ești internat.

  • Pduchiosule de la 23:07 pm: M-ai vazut de multe ori in halatul alb, dar nu m-ai recunoscut.
   Colegul meu care te trateaza spune ca nu ai nicio sansa sa devii OM, si intreg la minte, pentru ca drogurile ti-au afectat unicul neuron obosit si … asta e…
   Nici colegii tai paduchiosi nu au sanse, insa pana sa primiti tratamentul specific: SREAMGUROL si LOATIN, primiti tratamentul din spital.
   Spanzuratoare linistita sa aveti, sau bilet clasa I pentru Siberia.
   Cred ca va scoateti cu spanzuratoarea, pentru ca Siberia este purificarea in gheata pana la purificarea in foc.

   • Te-a luat dracul si esti DEMENT

   • Esti inchis la furiosii dementi si nu te vei mai eibera nicodata, posedatule!

   • Acest nasrallah o va sfârși ca și celălat viteaz Suleiman, cu o rachetă bine țintită la momentul oportun.

 3. Comentatorul „Mihai” este un grav bolnav psihic, nu doar vreun idiot inofensiv. Va comite crime daca nu este supravegheat si tratat. Are simptomele unui criminal patologic a cărui logică este delirul.

 4. […] 8 comentarii / 1552 vizualizări / 3 noiembrie 2023 […]

 5. Cum spuneam: si Paduchiosii sunt buni la ceva fiind niste idioti folositori, vorba Paduchiosului Lenin.

  Cu cat comentariul este mai argumentat, ca acesta care il citeaza pe prof. Joel Roskin, geomorfolog și geolog Universitatea Bar-Ilan, cu atat sar mai sus paduchii de pe Platitii retardati, pentru ca nu au nici cel mai mic contraargument ,,sa combata dezinformarea”, asa cum vor satanistii Deep State.

  Paduchiosilor pierdeti timpul cu nimicuri si nu va pregatiti sapunul pentru eshafod si nici valiza pentru Siberia. O sa va incoloneze nepregatiti.
  Ati constatat si singuri ca ce scriu se adevereste.
  Sa nu spuneti ca nu v-am prevenit.

  • „Mihai” este un idiot psihopat cu manifestari de retardat.

  • pentru care ar lupta inexistentii „White Hats” (Palariile Albe).
   Ti-ai gasit sa te folosesti pentru atsa si de blogul unui reputat profesor.

 6. […] ,, SURPRIZĂ, HEZBOLLAH ANUNȚĂ CĂ FACE TUȘA ÎN RĂZBOI. O VESTE PROASTĂ PENTRU ISRAEL!’’ https://inpolitics.ro/surpriza-hezbollah-anunta-ca-face-tusa-in-razboi-o-veste-proasta-pentru-israel… […]

  • ci tot timpul eşti ironizat de către profesorul Ion Coja, care se amuză şi întreabă, fără ca tu să fi capabil să explici, de ce promovezi elucubraţiilor altora, găsite pe Internet la rubrica „fabulaţii“:
   „Cine sunt, domnule, „pălăriile albe”? În ce echipă joacă?” (prof. Ion Coja)
   Răspunsul corect este:
   „Pălăriile Albe” apar în capul celor cu multiple AVC-uri, înmulţindu-se prin miceliul demenţei.
   E clar că, dacă nu ai fi idiot, cum dai semne clare, vrei să îl târăşti pe profesor în minciunile tale şi să îl compromiţi.

 7. Palariile Albe sunt patriotii din cele 209 tari, inclusiv Romania, semnatare ale legii NESARA/GESARA din 2015.
  In majoritatea acestor tari exista unitati militare speciale care intervin in anumite situatii, si care impreuna cu INTERPOLUL si alte unitati militarizate vor ajuta la arestarea CRIMINALILOR ce vor fi deferiti justitiei militare cand se va declara Legea Martiala in aceste 209 tari.
  In SUA, aceasta unitate care raspunde la comanda lui D.Trump, face arestari si apara GUANTANAMO in care sunt ,,pastrati” arestatii si indeplinesc anumite misiuni de descoperire si distrugere a unor obiective Deep State, si impotriva altor instutii ca FEMA ( agentii inarmati ai fiscul american) care lupta impotriva SUA si a cetatenilor americani.
  Un pluton al Palariilor Albe SUA a participat in Ucraina la salvarea mai multor copii rapiti de oamenii poponarului drogat Zelensky, si a ramas in continuare alaturi de trupele speciale ruse pentru a le ajuta.
  Din cadrul Palariilor Albe face parte si JAG – Justitia Militara Americana, unde se judeca satanistii pentru inalta tradare si pentru crime impotriva umanitatii.
  Relatarile despre activitatea acestei unitati par sf-uri pentru ca executa misiuni ca in filme cu Rambo, dar sunt reale.
  Confirmarea misiunilor lor vine ulterior din articole care vorbesc despre anumite ,,demisii” (arestari) ale unor satanisti importanti din angrenajul Deep State.
  Ce se intampla in Israel este ultima etapa a scenariului Deep State, inainte de declansarea actiunii generale a Palariilor Albe.
  Si in colonia Romania vom vedea arestari si spanzuratori publice a celor care se fac vinovati de Inalta Tradare, Genocid si Jaf din avutia nationala.
  Acesti ani de razboi biologic par dintr-o carte SF daca ne plasam in 2019 si privim la tot ce s-a intamplat si inca se intampla. Daca cineva ar fi spus in 2019 ca in 2020 vom fi ,,arestati” in propriile locuinte si vom purta masca , pe strada ar fi fost considerat un Tralala care vorbeste din carti de sf scrise la Balaceanca.
  Acum este important sa constientizam ce se intampla in realitate fara sa ne ascundem in spatele negarii, pentru a fi capabili sa reactionam constient si crestineste la incercarile de zi cu zi pe care Satana ni le arunca in fata cu atata generozitate. Faptul ca incercam sa scoatem la lumina adevarul ascuns cu dibacie de Golanul Satana, reprezinta o lupta cu necuratul. Fara CREDINTA in Dumnezeu care este LUMINA, nu-l putem birui pe INTUNECAT.
  Omul trebuie sa-si protejeze viata primita de la Dumnezeu sa nu-i fie batjocorita de Intunecat, luptand cu el si cu sclavii lui jalnici, dar daca Dumnezeu hotaraste sa-ti ia darul primit, nu poti si nu trebuie sa te opui.
  Repostez linkul acelui clip in care se vede clar ca RAPIREA a inceput. https://vk.com/video629036819_456241553
  Dumnezeu salveaza sufletele curate asa cum sta scris.
  Daca ne-am putea inscrie pe o lista as face-o, dar nu putem alege noi acest privilegiu.
  Suntem alesi daca meritam sau corespundem criteriilor Lui Dumnezeu.

  • National Economic Security and Recovery Act ( NESARA ) a fost un set de reforme economice sugerate în anii 1990 pentru Statele Unite de către cetățeanul particular Harvey Francis Barnard. Barnard a susținut înlocuirea impozitului pe venit cu un impozit național pe vânzări, eliminarea dobânzii compuse la împrumuturile garantate și revenirea la o monedă bimetală, ceea ce pretindea el ar avea ca rezultat o inflație de 0% și o economie mai stabilă. Propunerile nu au fost niciodată introduse înaintea Congresului .
   Pescuitorii in ape tulburi, fabricanti de false conspiratii, care astfel abat atenbtia de la conspiratiile reale, grave si despre care nu se vorbeste cu atata usurinta ca despre tampenia aceasta, au tranformat apoi povestea NESARA-GESARA intr-o afacare care atrage cititorii si aduce castiguri financiare siteurilor care o tot fabrica din minciuni construite pe cateva elemente imprumutate din realitate.
   Scammerul fabulator „Shaini Candace Goodwin” și-a însușit noțiunile NESARA fără consimțământul lui Barnard si, pentru a face audienta si foarte multi bani pe seama prostilor, a susținut că actul NESARA a fost de fapt adoptat (ceea ce e absolut fals) cu prevederi suplimentare chiar, cum ar fi Actul de Reforma și Securitate Economică Națională, apoi suprimat de administrația George W. Bush și de Curtea Supremă . Postarile conspiraționiste ale lui Goodwin au fost traduse în mai multe limbi și au avut o mulțime de urmăritori online. Adepții teoriei au folosit, de asemenea, numele GESARA (Global Economic Security and Recovery Act [2] sau Global Economic Security and Reformation Act) pentru a extinde povestea fabulatorie NESARA în afara SUA și la restul lumii, unde exista un alt mare public amator de minciuni si minciuni uimitoare si senzationale, dar false.
   Totul a devenit o afacere.
   Iar un jeg murdar sau bolnav ori idiot precum postacul compulsiv „Mihai” sustine aici pe acesti facatori de bani murdari, in timp ce ii face „Platiti” si le promite asasinarea (ŞTREANGUROL şi LOPATIN) clor care nu accepta minciunile sau il contrazic pe buna dreptate.

  • Dezvaluirea „NESARA Scam” pe quatloos.com:
   Artiștii înșelătoriilor se agață adesea de ceva care sună bine, cum că i-ar scuti de cheltuieli pe cei care nu prea au bani.
   De exemplu, artiștii escrocheriei înființează adesea solicitări telefonice pentru a căuta donații caritabile pentru pompieri sau polițiști, pe care artiștii escrocheriei le pun apoi în buzunar fără a oferi efectiv niciun ban pompierilor sau polițiștilor. Efectuarea de donații caritabile către pompieri și polițiști este un lucru bun, dar artiștii escrocheri pur și simplu deturnează donațiile în propriile buzunare.
   Propunerea NESARA este utilizată în prezent în acest tip de înșelătorie. Unii dintre aceiași oameni care au contribuit la menținerea în viață a mitului că Omega Trust & Trading va plăti în cele din urmă milioane de dolari pentru fiecare 100 de dolari trimiși „comerciantului” Clyde Hood (acum condamnat și care ispășește o pedeapsă lungă de închisoare), spun acum că Omega Trust & Trading și celelalte „programe originale de prosperitate” își vor plăti în continuare milioane/ miliarde/ trilioane/ cvadrilioane de dolari atunci când (nu dacă) „adevărata lege NESARA” va fi anunțată public în sfârșit.
   Artiștii escrocherilor care au lansat înșelătoria NESARA susțin că „Legea NESARA adevărată” a fost deja adoptată de Congres în 2001, dar că Congresul a păstrat-o secret în tot acest timp (ca oricine din Washington D.C. poate păstra cu adevărat un secret despre orice), și că în curând va fi anunțată „Adevărata Lege NESARA”.
   Potrivit acestor artiști ai înșelătoriei, „Legea NESARA adevărată” va face următoarele: Toate „Programele de prosperitate” (hyip eșuat și escrocherii cu obligațiuni bancare) vor finanța, oferind miliarde de dolari celor suficient de deștepți pentru a fi investit în ele și au crezut în ele chiar și după ce promotorii lor au fost condamnați pentru fraudă și au ajuns la închisoare. Deoarece finanțarea „Programelor de prosperitate” va învălui Pământul cu bogăție, nimeni din nicio țară nu va trebui să plătească din nou impozite, ceea ce este frumos. Deoarece băncile vor avea mai mulți bani decât vor ști cu ce să facă cu ei (din cauza depozitelor de la cei suficient de „inteligenți“ – credincioşii în NESARA – pentru a investi în „Programele de prosperitate”), va exista o „iertare a datoriilor” pentru toate datoriile, adică plățile ipotecare pe case, plăți cu mașina, plăți cu cardul de credit, orice, ceea ce este, de asemenea, frumos.
   Artiștii escrocherilor au creat mai multe site-uri web care „actualizează” NESARA și propun viitoarea iertare a datoriilor și noul sistem monetar. Aceste site-uri web fac unele dintre cele mai sălbatice, bizare și de-a dreptul năucitoare declarații cu privire la motivul pentru care „Adevărata Lege NESARA” nu a fost încă anunțată.
   Dacă eşti destul de „inteligent“ le dai lor banii tăi şi ţi se promite un viitor fără griji financiare.
   „Mihai” şi alţii ca el aduc escocheria NESARA si in Romania.

 8. Voi Paduchiosii sunteti posesorii adevarului absolut iar OAMENII spun numai minciuni.

  Eu stiu ca toata lumea, ca nu iese fum fara foc si uite ca fumul are si un link, spre deosebire de acuzele voastre nefondate: https://www.scribd.com/doc/233663928/Legea-Nesara
  In plus, faptul ca SUA Company va intra in faliment, ne spune ca patriotii americani s-au asigurat ca desi SUA este pe burta cu mainile la ceafa, o astfel de lege poate ajuta poporul american sa nu-si piarda tara.
  Avand in vedere ca se stia despre acest al treilea razboi mondial si despre Khazaria Mare, etc, s-au aplicat aceleasi prevederi ale legii nationale NESARA pentru o lege generala GESARA, deoarece intreaga planeta este bulversata si batjocorita de jidanii paduchiosi si de reptilienii imputzitzi Rockefeller si Rosthchild.

  Dar Palariile Albe, exista, sau si aceasta este o inventie a mea si a altora ?
  Cand o sa fiti incatusati de militarii din Palariile Albe, atunci sa vedem cati paduchi mai faceti, naparcilor.

  • ai luata la omor ca a fatat un cretin

  • degeaba vorbesti, caci nu scoti decat gunoaie din tine

  • „Palariile Albe” nu exista decat in capul cretinilor ca tine, fiind inventati de escroci. De ce mai intrebi pe aici daca exista, din moment ce tu nu i-ai putut raspunde, cand te-a intrebat, profesorului Coja unde sunt ei, de care tu vorbesti ca exista si in Romania si ca vor spanzura in stanga si in dreapta. Cretinule, tu vorbesti de ei, si tot intrebi daca exista sau nu? Du-te dracului si te interneaza la un ospiciu, ZOAIE decreierata.
   Ce daca un alt bou sau escroc ca si tine, care semneaza florian200, a postat o minciuna pe scribd, unde dai link? Acolo e liber orice cacat. Si unul ca tine, „continut” sa fie.
   Esti atat de BOU SINISTRU incat nu faci diferenta intre fictiuni si realitate, cretinule bolnav? Sau esti escroc?
   Vezi sa nu te alerge pe strazi Palariile Albe, scursura bolnava turbata!

 9. Ce mai dezbatere,ce mai comentarii .Serpii si viperele au infestat lumea.

  • Uita-te in oglinda. Esti o hidra!

 10. Anonim noiembrie 5, 2023 at 12:56 pm: E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune.
  De sub pat se vede altfel lumea reala.
  Neica pe Drum apreciaza cu NIMIC, vorbind NIMIC, ca orice ANONIM = NIMIC.
  Lumineaza-ne cu invataturile tale demne de atentie, dar nu ne ILUMINA !
  Impartial, desigur, ca tot romanul.

  • o freci „satanizat”, „ZOAIE”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998