CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Surpriza: Ioan Oltean anunta ca Boc va fi schimbat in perioada urmatoare

0 comentarii / 1560 vizualizări / 26 mai 2011

Secretarul general al PDL Ioan Oltean considera ca, in urmatoarea perioada, se va pune problema trecerii prin Parlament a unui nou guvern cu un alt premier, moment la care actuala coalitie se va mobiliza si va dovedi ca functioneaza.

„Este o majoritate (cea actuala – n.r.) care functioneaza. Nu este una solida, una care sa te faca sa dormi linistit acasa cand a doua zi ai de trecut prin Parlament legi organice, dar este una care atunci cand toata lumea se mobilizeaza, functioneaza ca la carte”, s-a referit liderul PDL la situatia puterii in Parlament, in cadrul unei emisiuni la TVR Info, citata de ziare.com.

Intrebat daca majoritatea actuala ar functiona „ca la carte” si in cazul investirii unui nou Guvern, Oltean a raspuns ca el asa considera.

„Eu cred ca da, pentru ca cei patru parteneri de guvernare nu doresc sa guverneze numai pana saptamana viitoare, pana peste doua saptamani. Noi suntem hotarati sa guvernam pana in 2012, noiembrie 2012 si pe urma in continuare, de ce nu? De aceea, daca se va pune problema unui nou guvern, cu un nou prim-ministru nu cred ca va fi o problema sa ne mobilizam la maximum si sa obtinem voturile necesare pentru investirea acestuia”, a explicat el.

Secretarul general al PDL a fost intrebat daca aceasta problema se va pune in urmatoarele luni. „Da, cred ca se va pune si, daca se va pune, cu certitudine o vom gestiona cum se cuvine. Suntem guvernarea care a respins atatea motiuni de cenzura, motiuni simple”, a explicat el.

La solicitarea realizatorului de a mentiona daca se refera la trecerea prin Parlament a unui nou guvern cu un nou premier in urmatoarele luni, Oltean raspuns: „Nu stiu cand va fi, dar cu certitudine e de luat in calcul si o asemenea idee”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998