CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Surpriza maxima: Cioloș recunoaște că e nepotul lui Virgil Ardelean

15 comentarii / 15140 vizualizări / 24 ianuarie 2019

Liderul neoficial al PLUS, Dacian Ciolos, a recunoscut azi, într-un interviu acordat Radio Guerrilla, că este nepotul fostului șef al ”Doi și un sfert”, generalul Virgil Ardelean, în urma unei întrebări frontale a moderatorului Liviu Mihaiu.

Răspunsul lui Cioloș a fost afirmativ:

”Suntem ceva rude, e de origine din Pericei și dînsul, dar dînsul a ocupat responsabilități într-o instituție democratică, controlată de guvern, de parlament…”
Întrebat ce grad exact de rudenie are cu generalul Ardelean, fostul premier a răspuns: ”Cred că de gradul trei”.
Ori, gradul trei de rudenie corespunde fix celui de unchi, ceea ce înseamnă că Dacian Cioloș a dat, în fine, cărțile pe față în privința uneia dintre cele mai comentate rudenii post-decembriste, despre care s-a spus adesea că a stat la baza miraculoasei sale cariere. (Bogdan Tiberiu Iacob)

foto: Nasul.tv

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. Mai răsfirați băieți, mai răsfirați

 2. A recunoscut năpârcă. Fraza din celebrul roman Vițelul de aur al nu mai puțin celebrilor Ilf si Petrov, scriitori sovietici.
  Greu, dar a recunoscut. Vedeți, de aceea sunt romanii altfel, cum scria Lucian Boia, renumitul istoric cu ceva pete pe pedigree.
  DACĂ nu suntem capabili sa ne asumam trecutul, cum dreacu sa putem construi viitorul?
  Cine a auzit de binom si câmpul tactic, in Bulgaria de exemplu unde actualul premier Boiko Borisov a recunoscut deschis ca a fost in MI-ul comunist.

  • Ramator fericit…..oare tu al cui nepot esti ???

 3. VOI VOTA CIOLOS.AU INCEPUT NEMERNICII CU DENIGRAREA Mai tarane agricultor sau ce mama dracului nume ai,voi vota cu Ciolos Stii cine a fost Boia ?Dar vad ca-ti plac scriitorii sovietici.Ciolos a fost promovat comisar de Basescu iar Basescu a cautat si a promovat oameni competenti valorosi nu lepre .

  • Marș, securistule, înapoi la unitate. Ai de slugărit și de pupat în cur securiști mai proști decât tine.

 4. VOTEZ CIOLOŞ, să moară cârtițele de ciudă!!!

  • Și eu VOTEZ CIOLOȘ, să moară ce-i care na-re tata torționar!!!

 5. Votez Ciolos! Nu contează cu cine se înrudește, contează cine este el , ce a făcut și mai ales ce vrea să facă. Este onest, capabil și își iubește țara.

  • Dacian Cioloș este nepotul lui Virgil Ardelean, beneficiarul mizeriei securiste Colectiv (google nu uită :).

 6. Despre SRI nu scrie nimeni ? Marea și sarea is in justiție (Kovesi-Lazăr-Negulescu-Onea-Man) și in buzunarele lor (mafia securistă). Muie SRI

 7. Votez Cioloș ,gata cu incompetenții si analfabeții.

  • marine tu esti tortionar securist asemeni lui Alexandru Iordache cel care a creat gruparaede mare criminalitate +PLUS? MAI DEVREME SAU MAI TARZIU VEI PLATI PENTRU FAPTELE TALE DE COMPLICITATE CU CRIMINALII SECURIATTII CIOLOSISIT/IOHANNSITE.

 8. Virgil Ardelean un assin al securitatii ceausiste a fost ascuns pana acul de puscariabilul Ciolos dacian care iata acum recunoaste ca este nepotul Vulpii,virgil Ardelan . daca pana in prezent a mintit public ce este ,in fapt Ciolos , alta ceva decat un infarctor care a afcut declaratii mincinoase pentru a-si ascunde rudenia cu un crimianl al securiattii ceausiste, asa cum, acum Dacian Cioloș et comp. mint că fostul ofițer de Securitate nu le-a nășit partidul, pentru ca trecutul de torționar al lui Alexandru Iordache este cert.

 9. SA STITI CU TOTII: VULPEA,vIRGIL aRDELEAN ŞI NEPOTUL VULPII. O declarație politică a senatorului Valer Marian. „Bunica maternă a lui Virgil Ardelean zis Vulpea, a fost soră cu bunica maternă a mamei lui Cioloș, cele două surori având numele Tătar Ileana și Tătar Maria”.Virgil Ardelean a confirmat legăturile de rudenie dintre cei doi: „În arborele genealogic ne întâlnim pe o rămurică pe care s-au cocoțat bunicii noștri.
  Senatorul Valer Marian: „Un rol covârșitor în cariera sa l-au avut fostul șef al serviciului secret al Ministerului Administrației și Internelor (DGIPI), chestorul Virgil Ardelean, zis Vulpea”.
  Cum ajungi dintr-un nimeni un mare om de stat fără să te aleagă Nimeni Niciodată.ESTE VORBA DE CIOLOS DACIAN.În 2005, Vulpea şi-a adus nepotul la Bucureşti şi l-a băgat în Guvern. La început a fost Consilier al Ministrului Agriculturii (2005), Apoi Subsecretar de Stat (2007), apoi Ministru al Agriculturii (2007), apoi şef al Comisiei Prezidențiale a lui Băsescu pentru Agricultură cu rang de Consilier Prezidențial al lui Traian Băsescu (2009), apoi Comisar European…propus de Băsescu-Boc (2010-2014).
  „Dacian Cioloș și-a început cariera în guvernul României în calitate de consilier al ministrului Agriculturii, în anul 2005, când unchiul său, Virgil Ardelean, era încă șef al Serviciului Secret al Ministerului Administrației și Internelor și era bine relaționat cu mai mulți lideri importanți ai PNL și PDL, partide care au constituit guvernul Alianței DA.”
  După ruptura de PDL din primăvara anului 2007, ministrul Agriculturii Decebal Traian Remeș a trebuit să creeze un post de subsecretar de stat (pentru afaceri europene) pentru nepotul Dacian Cioloș”.
  ” După ce Remeș a trebuit să părăsească Ministerul Agriculturii, în urma scandalului declanșat prin instrumentarea unui dosar penal de către DNA cu concursul Serviciului Secret al Ministerului Administrației și Internelor, care se afla sub coordonarea și sub influența chestorului Ardelean, Cioloș a fost promovat, în mod pe atunci surprinzător, ministru al Agriculturii în Guvernul Tăriceanu II.”

 10. Am scris si publicat inca in urma cu 6, 7 ani despre INVAZIA celor din Salaj in Clujul extrem de cu bun simt, de conservator, dominat de ardelenismul traditional-germanic. Il cunosc pe Virgil Ardeleanu, „Vulpea”. Nu este nici inteligent, nici cu bun simt, nu mai vorbesc de „cultura” lui. Dar…? Este intr-adevar SMECHER. Un aventurier. Am scris si publicat si despre Dacian Ciolos. Si imposibilitatea lui (Ciolos) de a face politica cu facultatea la USAMV. A face politica fara sa lucrezi o secunda in profesia ta. Absurd. „Descoperirea” de rudenie intre Ciolos si Vulpea nu trebuie sa surprinda pe nimeni. Nici legaturile lor cu ceilalti din Salaj: Magureanu, Vasile Puscas, Grigore Zanc, altii cu sutele, toti „strecurati” la Cluj si la Bucuresti. Da. Este adevarat. Noi, cei crescuti la Cluj din clasa a-I-a, am fost si suntem niuste blegi ca am permis accesul humanoizilor din Salaj–Teleormanul Ardealului–, sa ocupe locuri cheie in orasul de pe Somes. Majoritatea coplesitoare am plecat definitiv din tara in anii ’70, ’80, ’90, chiar 2000. Toti practic am fost alungati de aceste vinituri stabiliti in Cluj. Dar dinintre noi am revenit. Si nu vom mai pleca. Vom avea grija de acesti indivizi din Salaj. Este un avertisment. Emil Aluas, Uniunea Ardelenilor SI Banatenilor (UAB), Cluj. Livonia, MI, SUA.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998