CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9753 RON DOWN | 1 USD = 4.5970 RON DOWN | 1 GBP = 5.8238 RON UP

Surpriza maxima: pesedistii lauda copios summitul lui Iohannis

8 comentarii / 3265 vizualizări / 13 mai 2021

Președintele Klaus Iohannis se vede felicitat de unde se aștepta mai puțin pentru organizarea recentului summit B9 al NATO, de la București: dinspre PSD. Într-un comunicat de pe siteul Camerei Deputaților, ”ciuma roșie” cum îi numea Iohannis, adică pesediștii, prin deputata Mirela Furtună, afirmă că summitul e ”un nou succes al diplomației românești”.

”Formatul „Bucureşti 9 – B9” a fost consacrat ca atare prin reuniunea la nivel de şefi de stat şi de guvern desfăşurată la Bucureşti, la data de 4 noiembrie 2015, la iniţiativa preşedintelui României, Klaus-Werner Iohannis şi a preşedintelui Poloniei, Andrzej Duda, cu participarea Bulgariei, Cehiei, Estoniei, Lituaniei, Letoniei, Slovaciei şi Ungariei. Succesul summitului a fost marcat de adoptarea unei Declaraţii comune, în 13 puncte, cu elemente de conţinut extrem de consistente(…)
Consider că Summitul Formatului B9 de la Bucureşti a arătat că România reprezintă un actor regional puternic şi un furnizor de securitate în flancul estic al NATO.
Summitul de la Bucureşti reconfirma calitatea deosebită a diplomaţilor români, marcând un nou succes al diplomaţiei româneşti” se mai arată în comunicatul deputatei PSD, secretar al Comisiei de Politică Externă și dublă absolventă a Colegiului Național de Apărare. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Cum adică dubla absolventa a Colegiului National de Aparare? A plagiat și in lucrarea de disertatie (masterat), si in aia de doctorat?

 2. tineti minte:
  NU EXISTA STINGA SAU DREAPTA.

  EXISTA NATIONALISTI, PATRIOTI, SUVERANISTI

  si exista SUBUMANI neomarxisti sorosisti zionisti blm antifa legebetei fel si fel de minoritati scoase din turul pantalonilor care vor GUVERN MONDIAL , fara natiuni fara state sau granite, fara familie si fara proprietate

  CEI CARE LAUDA pactul teroristo – zionist nato sau Noul Wehrmach nu sint NICI PATRIOTI, NICI NATIONALISTI, NICI SUVERANISTI.
  sint subumanii din partea ailalta..

  • Bravoooooo!!!!!!!!!!️✨✨

 3. Iohannis la al III-lea mandat.
  Vrem Constitutie noua!
  Vrem facultati si biblioteci cat mai multe.

  • Sugătorule de pule securiste, noi vrem să crapi cu toți securiștii tăi infecți, în frunte cu bolșevicul idiot Șora!!!

 4. @Ăsta în mod sigur nu avea și căcat pe lentilele de la binoclu, ?

 5. @ Bå, care dintre ordonanțe nu i-ați șters binoclul lui Iohannis, de are căcat de muscă pe lentile, ?

 6. @ Se observă din partea actualei administrații liberale și o tendință de lăsare în paraginå a investiiilor publice, chiar și finalizate, fåcute în guvernările PSD ,sau chiar și pe vremea comuniștilor, obiective finalizate ,finanate din bani publici sau chiar și în curs de execuție fiind lăsate spre pårginire sub administraia tåntålåului de la Cotroceni și a gogomanului de la Palatul Victoria ,?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998